26 nieuwe Power Heroes voor 26 solidaire verenigingen

Energie is de core business, het hart van ENGIE’s activiteiten. En ook het hart van zijn medewerkers loopt over van energie en getuigt van een buitengewone kracht. Daarom verdienen deze Power Heroes en de verenigingen waarin ze hun ziel leggen, steun en aanmoediging. Dat is exact waarvoor ons Power2Act-programma elk jaar zorgt, al zeven jaar lang. In 2018 zijn het er 26.

ENGIE Power2Act jbc sli

In hun vrije tijd engageren ze zich voor een project, vereniging of evenement met een maatschappelijk karakter. Hun doel: sociale uitsluiting bestrijden, solidariteit bevorderen of het leven een beetje aangenamer maken voor degenen die lijden. Ze werken vaak achter de schermen, op vrijwillige basis. Het zijn Power Heroes, helden die ENGIE niet alleen onder de aandacht wil brengen, maar ook wil aanmoedigen en ondersteunen via zijn interne mobilisatieprogramma Power2Act.

Financiële steun van ENGIE

“Power2Act illustreert onze ambitie op het vlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid, aangezien het als doel heeft om de dialoog tussen onze onderneming en het verenigingsleven te bevorderen via projecten die het concept ‘solidariteit’ belichamen,” bevestigt Stan de Pierpont, Managing Director van ENGIE Cofely, die op 8 februari voorzitter was van de officiële ceremonie waar de partnerships voor 2018 werden gesloten.

Tussen mei en september 2017 dienden medewerkers van ENGIE 39 projecten in. Op basis van transparante criteria koos de jury, samengesteld uit personeelsleden, er 26 uit. Een bedrag van 100.000 euro zal onder hen verdeeld worden.

145 projecten in zeven jaar tijd

In zeven edities steunde Power2Act 145 projecten die gedragen werden door 145 medewerkers van ENGIE, afkomstig uit alle entiteiten: ENGIE Electrabel, ENGIE Fabricom, ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Lab en N-Allo. Power2Act is voor onze onderneming de gelegenheid om sterke waarden te delen met het voltallige personeel.

Dit zijn de 26 geselecteerde verenigingen van dit jaar en onze Power Heroes:

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn