Wind

ENGIE waait met alle winden mee!

Werd de bouw van een windmolenpark in uw buurt aangekondigd? Wilt u er graag meer over te weten komen? Of misschien hebt u gewoon vragen over het project?

Dan bent u op de juiste plek terechtgekomen!

Onze ambities inzake windenergie

 

Electrabel CoGreen

 

#

Bouw windmolenpark Olen

 

Onze projecten

Bent u op zoek naar informatie over een windturbinepark? Klik op een windturbine op onderstaande kaart om het project te ontdekken. Een nominatieve lijst van alle projecten is eveneens beschikbaar onderaan op deze pagina.

[google_maps id=”11081″]

Projecten in ontwikkeling
In opbouw
Operationele windparken

Nieuws

25/05/2018

Stekene E34 – De vergunning werd afgeleverd, voorbereiding van de bouw

De vergunning voor dit dossier werd afgeleverd aan ENGIE Electrabel en Wase Wind voor de bouw van de zes windturbines langs de E34 in Stekene. Twee van de turbines zullen worden uitgebaat door ENGIE Electrabel.
We zijn bezig met de voorbereiding van de bouw van deze twee turbines, die groene elektriciteit zullen voorzien voor bijna 4000 gezinnen.

09/05/2018

Soignies – Avancée des travaux

Les travaux de création de la bretelle d’accès à la RN57, des chemins d’accès et des deux aires de montage sont presque terminés.

En ce début de mois de mai nous avons réalisé une série de forages de reconnaissance en préparation au forage des pieux qui devrait démarrer ce 22 mai. Les pieux installés auront une longueur d’une quinzaine de mètres. 18 pieux d’un diamètre de 610mm seront installés pour chaque éolienne.

Onze projecten

Focus

engie-wind-focus-03

Windturbines op industriële sites


 
engie-wind-focus-02

Electrabel CoGreen


 
engie-wind-focus-01

Onze ambities inzake windenergie


 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn