ENGIE stelt zijn geïntegreerde aanpak voor de zorgsector voor

De Groep ENGIE heeft een geïntegreerde aanpak ontwikkeld voor ziekenhuizen in België en pakt uit met diverse oplossingen voor een efficiënter energiebeheer, die het comfort en de veiligheid van de patiënten en het personeel garandeert. De experten van ENGIE zullen deze globale oplossingen voorstellen op de ZORG.tech beurs, op 24 mei in Brussel.

ENGIE-santé-zorgtech

ZORG.tech – 24 mei – Brussels Kart Expo

De zorgsector is een van meest veeleisende als het gaat over efficiëntie en veiligheid. Stel je maar eens voor dat de ventilatie, de verwarming of de elektriciteit in een ziekenhuis niet naar behoren werkt of defect is. Daarom hebben ENGIE Cofely, ENGIE Fabricom, ENGIE Axima en ENGIE Electrabel hun knowhow en expertise gebundeld om aan ziekenhuizen een volledig aanbod te kunnen voorstellen.

Of het nu gaat om voorlopige adviezen, projectontwerp of zelfs onderhoud, de verschillende entiteiten van de Groep ENGIE werken nauw samen om complete oplossingen aan te bieden.

ENGIE staat al in voor verschillende zorginstellingen in België: van de goede werking van technische en elektrische installaties tot de IT-infrastructuur en zelfs de beveiligingsdiensten! Activiteiten die van ENGIE een erkende speler in de zorgsector hebben gemaakt.

Kom ons zeker een bezoekje brengen op de ZORG.tech beurs. We geven jullie graag meer uitleg over onze aanpak. Afspraak in Brussels Kart Expo, Alfons Gossetlaan 9 in Groot-Bijgaarden.

Ontdek het aanbod van ENGIE voor ziekenhuizen

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn