Met Drive zet ENGIE weer een stap verder in de elektrische mobiliteit

ENGIE schakelt een versnelling hoger op het gebied van groene mobiliteit. Hoe? Door de eigenaars van elektrische auto’s een uniek voordeeltarief aan te bieden: Drive en Drive pro. Een nieuwe stap in de energietransitie die volop aan de gang is.

ENGIE groene mobiliteit mobilité verte jbc sli

ENGIE heeft altijd al zijn onderzoeks- en innovatievermogen ten dienste gesteld van zijn klanten en het milieu. Het recentste voorbeeld? ENGIE Electrabel heeft een uniek aanbod gelanceerd: Drive en Drive pro, een voordeeltarief voor particuliere en professionele* gebruikers van elektrische en plug-in hybride auto’s.

Er rijden momenteel 10.000 elektrische auto’s rond in België. Over vijf jaar zouden 100.000 Belgische bestuurders verleid moeten zijn. Dat heeft ENGIE goed begrepen: “De markt van de elektrische auto bevindt zich op een keerpunt”, aldus Michaël De Koster, Senior Project Manager Electrical Mobility van ENGIE Benelux. “Alle obstakels voor het aanschaffen van een elektrische auto verdwijnen één na één”. ENGIE heeft daarom besloten om te anticiperen en te innoveren.

Een groen aanbod, klaar voor de toekomst

Oplaadbeurten verhogen het elektriciteitsverbruik van de gebruikers van elektrische auto’s aanzienlijk, vooral ‘s nachts. Waarom deze klanten geen voordeeltarief aanbieden? Je moet er alleen maar op komen, en dat heeft ENGIE Electrabel gedaan!

Het voordeeltarief Drive en Drive pro dekt alle elektriciteitsbehoeften van de klanten: bestaande behoeften (voor woning of kantoor) en nieuwe behoeften (opladen van de elektrische auto). Wat houdt het aanbod nog meer in, behalve een voordelig tarief? Gegarandeerd 100% groene en Belgische stroom en een vaste prijs gedurende 3 jaar.

ENGIE en de mobiliteit van morgen

Door het voordeeltarief Drive en Drive pro aan te bieden versterkt ENGIE zijn positie als voorloper inzake elektrische mobiliteit en werkt het verder aan het bereiken van zijn doel: de referentieleverancier worden van elke particuliere en professionele bestuurder van een elektrische auto.

En één ding is zeker, ENGIE blijft verder gaan op de goede weg. Binnenkort zullen ook nog andere diensten aangeboden worden die het opladen en gebruiken van elektrische auto’s vergemakkelijken. Michaël De Koster: “Producenten zoals wij staan voor een grote uitdaging. De auto gaat volwaardig deel uitmaken van het elektrische systeem”. Huidige en toekomstige gebruikers kunnen in de komende jaren dus met zekerheid rekenen op een waaier van innovatieve aanvullende diensten.

(*) Zelfstandigen en kleine kmo’s die zijn aangesloten op het laagspanningsnet en waarvan de meterstanden jaarlijks worden opgenomen.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn