Uw magazine Energiek in volle transitie

De naam verandert niet, de inhoud wel. Uw magazine Energiek steekt in een nieuw kleedje om u stap voor stap te begeleiden naar de energietransitie en u er alles over te vertellen.

De wereld van de energie ondergaat een ingrijpende revolutie. Onze relatie met energie wordt herdacht, nieuwe technologieën en diensten breken door. We zijn allemaal betrokken bij deze energietransitie: thuis, in de bedrijven, in de steden. En de transitie lijkt wel vanzelfsprekend te zijn geworden.

Om meer te weten over de energietransitie en ze beter te begrijpen, zult u altijd kunnen rekenen op uw magazine Energiek. In zijn nieuwe formule besteedt het magazine ruime aandacht aan de energietransitie. Hoe? Door specialisten en consumenten aan het woord te laten, door de ontwikkelingen op energiegebied uit te leggen, door te vertellen hoe de Belgische ondernemingen deelnemen aan de transitie en door nuttige tips te geven zodat u er ook in kunt meegaan.

Het magazine van een hele Groep

“Energiek kon niet langer alleen maar een lifestylemagazine blijven”, aldus Jérôme Drugeon, Corporate Content Manager bij ENGIE. “Het blad moest mee evolueren met de energiemarkt en de energievakgebieden. Dat resulteerde in een inhoud die minder commercieel is en meer op informatie gericht.”

Energiek is ook niet langer het magazine van ENGIE Electrabel. “Het wordt het magazine van de hele Groep ENGIE”, bevestigt Jérôme Drugeon. Daarom zal het artikels bevatten over alle aspecten, alle vakgebieden en alle diensten van alle bedrijven van de Groep in België, en dat op het vlak van comfort binnenshuis, energie- en milieuprestaties, mobiliteit, veiligheid, onderzoek… Met altijd hetzelfde doel voor ogen: de consumenten begeleiden.

32 pagina’s met informatie, 2 maal per jaar

Wat staat er op het menu van de 32 pagina’s van dit eerste nummer volgens de nieuwe formule?

  • Een speciaal dossier om meer uit de zon te halen; met onder andere de getuigenis van Kristof en zijn gezin, antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over zonnepanelen en een artikel over zonne-energie die binnenkort zal worden gedeeld tussen buren!
  • Een artikel over Belgische treinen die op wind rijden.
  • Voorbeelden van oplossingen die winkels, sportcomplexen, zorgcentra… toepassen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

En nog veel meer…

Energiek zal 2 maal per jaar verschijnen. Hebt u het eerste nummer niet ontvangen in uw brievenbus? Lees het dan hieronder online of stuur een e-mail naar energiek@engie.com. Op hetzelfde adres kunt u ons ook uw mening over het magazine laten weten.

Veel leesgenot!


Energiek • Lente 2017

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn