Is jouw huis geschikt voor de installatie van zonnepanelen? Hoe functioneren ze? Hoe kies je een installateur? Wij beantwoorden al deze en nog veel andere vragen!

Zonnepanelen installeren levert je veel voordelen op. Je verlaagt er je energiefactuur mee, je draagt bij tot een duurzamere wereld en je neemt actief deel aan de energietransitie. Allemaal goed en wel, maar vóór je bereid bent om te investeren in zonnepanelen, wil je natuurlijk een antwoord op al je vragen. Wij helpen je graag op weg met drie handige gidsen om gratis te downloaden!

Zonnepanelen op je eigen woning

Zonnepanelen op je eigen dak: deze gids beantwoordt al je vragen vóór je investeert in een zonnepaneleninstallatie voor je woning

Is je dak goed gericht voor de installatie van zonnepanelen? Is de oppervlakte ervan voldoende? Hoeveel zonnepanelen zou je moeten installeren? Welk vermogen moet je bereiken? Moet je dan ook je elektriciteitsinstallatie vernieuwen? Welk rendement op je investering mag je verwachten? Na hoeveel jaar heb je je investering terugverdiend?

Download de gids: Zonnepanelen bij jou thuis

Hoe werkt een zonnepaneleninstallatie?

Van de zonnepanelen tot de omvormer: deze handige gids legt de technische werking van een zonnepaneleninstallatie helder en overzichtelijk uit

Wij ontrafelen zorgvuldig de werking van je (toekomstige) installatie en nemen alle onderdelen onder de loep: de zonnepanelen zelf en de andere onmisbare componenten. Als je dit leest, ben je perfect op de hoogte!

Download de gids : Hoe werkt een zonnepaneleninstallatie?

Jouw zonnepanelen: stap voor stap

Van een installateur van zonnepanelen kiezen tot de eerste kilowatturen produceren: deze handige gids legt alles stap voor stap uit

De beslissing is gevallen: je gaat zonnepanelen op het dak van je woning leggen. Maar vóór je de eerste kilowatturen kunt produceren, moet je nog enkele stappen doorlopen … Zoals een installateur kiezen, de installatie zelf laten uitvoeren, een verzekering nemen, de installatie in gebruik nemen, het contract met je energieleverancier laten aanpassen en het onderhoud van je panelen regelen. Wij leggen je graag uit hoe je dat aanpakt om alles vlot te laten verlopen.

Download de gids : Jouw zonnepanelen, stap voor stap

Facebook Comments