Deze 4 verbonden Valentijnsgeschenken zullen het hart van uw geliefde sneller doen slaan. Origineler dan bloemen, chocolade of parfum, nietwaar? ;-)

1. Philips Hue Go
De ideale lamp voor een romantisch avondje

Creëer romantische lichtsferen met Philips Hue Go. Niet alleen op Valentijnsdag, maar het hele jaar door.

De Philips Hue Go kun je kiezen uit 16 miljoen kleuren en je verlichting aanpassen om een ingetogen en intieme sfeer te creëren voor Sint-Valentijn. Maar ook voor elk ander moment dat je bij je partner bent!

Pluspunt: de Hue Go is een echte nomade. Ze werkt zonder hub dankzij een geïntegreerde knop, met stekker of op batterij, en je kunt ze via je smartphone bedienen indien je een connectie maakt. Je kunt ze zelfs meenemen op een romantisch reisje!

Prijs: 65 €

2. Google Home
De perfecte assistent om je Valentijn te verrassen

Google Home Mini

Google Home Mini is een slimme speaker. Je kunt hem vragen stellen, hem vragen om audioprogramma’s af te spelen of hem verbinden met andere intelligente voorwerpen. Dus hij is de nieuwe klusjesman! Hij kan je Valentijn adviseren welke kleding te dragen volgens het weer. Of je Valentijn verkeersinformatie bezorgen om naar het volgende afspraakje te gaan. Het ideale verbonden geschenk voor Sint-Valentijn om het dagelijks leven gemakkelijker te maken!

Volgend jaar kun je dus, in plaats van met je partner op restaurant te gaan, je spraakassistent vragen “OK Google, welk recept zal ik klaarmaken voor Sint-Valentijn?” En aan het begin van de avond: “OK Google, start de playlist voor Sint-Valentijn!” En niet te vergeten “Hey Google, dim even het licht van de Philips Hue Go” 😉

We hebben de slimme speaker Google Home uitgetest en we zijn er verliefd op geworden. We hebben hem ook gevraagd wie Sint-Valentijn nu juist was. Antwoord: “Valentijn was een christelijke priester die gestorven is op 14 februari van het jaar 270. Hij was een vurig verdediger van de liefde en het huwelijk en werd door keizer Claudius veroordeeld tot de dood door onthoofding omdat hij in het geheim christelijke huwelijken had ingezegend. Paus Alexander VI maakt in 1496 Sint Valentijn tot de patroonheilige van de geliefden.” En als je wilt weten wanneer Sint-Valentijn wordt gevierd, dan bestaat daarover niet de minste twijfel: “Sint-Valentijn vindt plaats op donderdag 14 februari 2019.” Als we hem daarentegen vragen “Wat moet ik doen voor Sint-Valentijn?” , dan is zijn antwoord: “Om eerlijk te zijn, ik weet niet hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.” Dus wat dat betreft, moet je je plan trekken! 😉

Prijs: 59 €

3. Een verbonden speaker Sonos of Libratone
Om liefdesliedjes te beluisteren

Sonos One slimme speaker

De Sonos One is de slimme audio speaker die tot vijftig moderne muziekstreamingdiensten ondersteunt (Spotify, Deezer, Appel Music, etc.) en ook je favoriete radiozenders. Hij werkt via wifi en kan worden bediend via de smartphone. Binnenkort zul je hem ook met je stem kunnen bedienen en hem verbinden met andere slimme apparaten. Uitgetest door ons koppel Nathalie en Cédric: de Sonos One. Liefde op het eerste gezicht!

Prijs: 229 €

Libratone Zipp 2

Is je Valentijn meer een uitgaanstype? Voor je romantische uitstapjes geeft Sonos de voorkeur aan de Libratone draadloze speaker. Hij werkt op wifi of BlueTooth, heeft een batterijduur van 12 uur en kan met de stem worden bediend dankzij Amazon Alexa of Siri van Apple. Bovendien heeft hij de kleur van de liefde: rood. Er zijn ook andere kleuren te verkrijgen.

Prijs: 299 €

4. De activity tracker iHealth Wave
Om je geliefde in vorm te houden

iHealth Wave Activity Tracker

Omdat je nog vele jaren wilt samenzijn met je partner, wil je goed voor zijn/haar gezondheid en slaap zorgen. Geef hem de verbonden Activity tracker iHealth Wave ! Hiermee kan hij/zij elke dag de gewenste wandelafstanden instellen, de gelegde afstand meten, de slaapkwaliteit en zelfs de zwemactiviteiten controleren!

Prijs: 69,95 €

Dus welk cadeau zal je je Valentijn op 14 februari geven?

Facebook Comments