Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

  boxx, de thermostaat die ook de opbrengst van je zonnepanelen meet

         
  87% van de gebruikers bevelen boxx aan

  Weet jij hoeveel energie je verbruikt en je produceert ? Hoeveel dit juist opbrengt? Met boxx, krijg je eindelijk in real time een zicht op je energieverbruik én productie. En je kan je verwarming regelen via je smartphone.

  play

  Ontdek boxx in 1 minuut

  Bekijk zelf de opbrengst van je zonnepanelen.

  Krijg eindelijk inzicht in je energieverbruik

  De nieuwste generatie slimme thermostaat

  Bekijk zelf de opbrengst van je zonnepanelen.

  Benieuwd naar het rendement van je zonnepanelen? In één oogopslag, toont boxx een totaalbeeld van je elektriciteitsproductie, je verbruik én de winst uit jouw zonnepanelen.

  Met boxx ontdek je of je verbruik hoger of lager is dan voorzien

  boxx kent je verbruiksgewoontes en merkt op wanneer je wat meer verbruikt. Zo kan je samen met je gezin je energieverbruik in het oog houden. Ook als je minder verbruikt dan verwacht, zal boxx je het laten weten.

  De nieuwste generatie slimme thermostaat

  Dankzij het handige weekprogramma van boxx kies je zelf wanneer jij een aangename temperatuur wenst. boxx zorgt ervoor dat je efficiënt verwarmt. Ben je onverwacht langer van huis? Geen probleem. Met de app regel je op afstand dat je verwarming later aanspringt.

  boxx zonder energiecontract

  • Eénmalige kost van 397€ (btw en Recupel inbegrepen)
  • Je energiecontract wijzigt niet
  • Een maandelijkse bijdrage van 3,5€. Zo profiteer je van alle diensten en laatste upgrades.

  €397

  MEEST GEKOZEN

  boxx met energiecontract

  • Een all-in aanbod: elektriciteit, gas, boxx, het abonnement en installatie
  • Eénmalige kost van 99€ (btw inbegrepen) voor de zon uitbreiding
  • Voordelige vaste energieprijzen, 4 jaar beschermd tegen prijsstijgingen

  Heb je nog geen zonnepanelen en wil je er graag installeren?

  Vraag dan nu je gratis dakanalyse en ontdek wat ze opbrengen

  87% van de gebruikers beveelt boxx aan

  boxx biedt mij het totaaloverzicht dat ik zocht.

  De integratie met de zonnepanelen geeft mij op een overzichtelijke manier weer hoeveel ik verbruik, produceer en eventueel injecteer.

   

  Dankzij boxx is ons sluimerverbruik met 30% verminderd.

  Mijn verwarming en lampen bedienen via mijn smartphone is super handig. Dankzij boxx hebben we bovendien ontdekt dat ons sluimerverbruik te hoog was.

   
  Kijk eerst na: past boxx bij je verwarming?
  Wifi
  Een individuele verwarmingsketel op aardgas of stookolie
  Een thermostaat die aan de muur hangt (we hergebruiken de kabels hiervan)
  Energiemeters (elektriciteit&gas) die zich binnen je woning bevinden met liefst een stopcontact binnen een straal van 2m
  Bereken en bestel online

  Met enkele kliks ken je je all-inprijs en kan je bestellen. De kosten van je netbeheerder hangen af van je woonplaats.

  boxx bij je thuis

  Wij regelen alles voor je contract en contacteren je voor een afspraak.

  Hoe kunnen we je helpen?

  Veelgestelde vragen

  Geen probleem, je kan deze uitbreiding apart bestellen.

  De Solar kit kost 139€ (6% btw incl.). Je kan hiermee de opbrengst van je zonnepanelen opvolgen.

  Neen. De Solar kit is een uitbreiding die je afzonderlijk moet erbij nemen. Een standaardinstallatie kost 99€ (6% btw). Met de Solar kit kan je de productie van uw zonnepanelen, uw stroomverbruik, het rendement van uw panelen en nog veel meer zaken opvolgen.

  Ja, je kan boxx installeren als thermostaat en om je gasverbruik op te volgen. In dat geval zal je echter je elektriciteitsverbruik en de productie van je zonnepanelen niet kunnen opvolgen.

  Ja, de standaardinstallatie van boxx is inbegrepen in het Active-aanbod. In bepaalde zeldzame gevallen waarin de installatie zeer gecompliceerd is of bijkomende onderdelen vereist zijn, zullen enkel die onderdelen en de werkuren aangerekend worden (aan de prijzen vermeld in de catalogus).

  Het Active-aanbod garandeert een energieprijs die 4 jaar lang niet zal verhogen. Het staat je echter vrij je contract op elk moment stop te zetten, zonder verbrekingskosten. De resterende prijs van boxx en de installatieprijs zullen u in dit geval aangerekend worden (max. 298€). Je behoudt boxx dan, maar geniet niet langer de tarieven van het Active-pack.

  Neen, je kan boxx ook bestellen als u geen klant bent bij ENGIE Electrabel. Je kan uiteraard meteen ook kiezen voor het extra voordelige Active-pack, met een energiecontract van 4 jaar. Of je kunt boxx apart bestellen en gebruiken, los van je energiecontract (dat mogelijk bij een andere leverancier is).

  Ja. Active is een voordelig contract dat je de garantie biedt van een vaste prijs gedurende 4 jaar. Je kunt op elk moment overstappen naar dit Pack. Maar als je verkiest om je huidige contract te behouden, kan je boxx ook apart aankopen.

  De eerste maand nadat boxx opgestart is, is het maandabonnement verplicht. Het kan daarna stopgezet worden. Wij raden je echter aan dit abonnement te nemen omdat het je de mogelijkheid geeft te profiteren van tal van voordelen van boxx (opvolging van het verbruik in €, bediening op afstand, ...).

  Bekijk alle veelgestelde vragen