Bent u voorbereid op een mogelijk falen van uw verwarmingssysteem?

Niets ergers dan een defecte verwarming in deze tijd van het jaar met temperaturen die momenteel rond 5°C draaien, of het nu thuis is of in uw bedrijf. We weten allemaal dat de verwarmingstechnici momenteel erg druk bezet zijn. Een storing van uw ve

21/03/2018 -
Valentine S.
Marketing expert Energy Efficiency

Niets ergers dan een defecte verwarming in deze tijd van het jaar met temperaturen die momenteel rond 5°C draaien, of het nu thuis is of in uw bedrijf. We weten allemaal dat de verwarmingstechnici momenteel erg druk bezet zijn.

Een storing van uw verwarmingsinstallaties kan ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Dat kan snel een invloed hebben op uw personeel en klanten. Laten we enkele recente voorbeelden nemen in België. Eind december 2017 was het voormalige stadhuis van Ransart verlamd door een verwarmingsstoring die meer dan vijftig dagen duurde. Als gevolg daarvan heeft de arbeidsinspectie 200 werknemers naar huis gestuurd. Om dezelfde reden, zo lezen we in de pers, werd het theater van La Louvière gedwongen om een ​​show kort na de start te annuleren. Deze voorbeelden staan helaas niet alleen…

Om een ​​dergelijk ongemak te voorkomen, lanceert ENGIE Heating 24/24, een dienst die zijn klanten 7/7 en 24/24 exclusieve beschikbaarheid garandeert. U krijgt als klant toegang tot deze dienst door in te bellen met behulp van uw pincode. Tijdens deze oproep zal een specialist in uw regio de situatie met u analyseren en een oplossing bepalen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Indien nodig, zal een technicus ter plekke komen zodat u uw activiteiten zo snel mogelijk kunt hervatten en zo min mogelijk ongemak ondervindt.

Denk er ook aan dat een audit van uw verwarming eventuele storingen kan voorkomen. Tijdens de audit wordt een diagnose gesteld en is het mogelijk om de energieprestaties van uw verwarmingssysteem te controleren, zowel vanuit het oogpunt van het milieu als het verbruik ervan.