Hoe u gemeenteraden efficiënt organiseert en het contact met de burger behoudt

Het zijn uitzonderlijke tijden. Onze prioriteit vandaag is samenwerken om iedereen te beschermen tegen COVID-19. Als partner van steden en gemeenten kunnen we u ook helpen. Met twee concrete oplossingen.

04/05/2020 -
Isabelle V.
Communications expert - renewable, energy efficiency, green mobility

ConnectedConference: organiseer uw gemeenteraad op afstand

Tijdens een lockdown is het lastig om optimaal te werken. Klassieke oplossingen voor videoconferentie zijn nuttig. Maar te beperkt om gemeenteraden mee te organiseren.

Daarom stelt ENGIE de online totaaloplossing ConnectedConference voor. 
Zo kunnen provincies, gemeenten en administraties niet alleen hun vergaderingen vlot organiseren. U kunt ook een agenda opstellen, spreektijd toekennen, online stemmen en uw gemeenteraad live uitzenden. Veilig én eenvoudig.

Connected Conference

Remote contactcenter: behoud het contact met de burger

Veel stedelijke- en gemeentelijke informatiebalies zijn beperkt toegankelijk. Of zelfs gesloten. Het is belangrijker dan ooit dat uw diensten telefonisch bereikbaar zijn.

Honderden ambtenaren van enkele grote steden blijven vandaag telefonische vragen of meldingen van burgers beantwoorden. Gewoon, van thuis uit. Met onze communicatie-oplossingen.

Die realiseren we met internettechnologie, beveiligd met de vereiste veiligheidsniveaus.
We kunnen dit bovendien razendsnel implementeren.   

Zo kunnen we bij criscommunicatie een volledig remote contactcenter opzetten. Binnen de 24 uur. Inclusief servicenummers, routering, boodschappen, telecommunicatie en rapportering. We kunnen zelfs de lijnen extra bemannen.

Met onze expertise en ons communicatieplatform kunnen overheden één aspect van hun IT- en telefoniesysteem uitbesteden. Zonder zelf te investeren. Zo profiteren ze van de volledige functionaliteiten van een professionele contactcenteromgeving.

Hoe kunnen we u helpen?

Hebt u interesse in de online totaaloplossing ConnectedConference? Stuur een mail naar onze expert Jean Lenaerts: Jean.Lenaerts@engie.com

Of wilt u het contact van op afstand verbeteren tussen uw diensten en burgers? Stuur dan even een mail naar onze expert Bart Schouppe: Bart.schouppe@n-allo.be (N-Allo is overigens een filiaal van de ENGIE groep.)

In tussentijd wensen we u en uw familie een goede gezondheid.