Een infografie om te besparen op mijn energiefactuur!

Minder dan vijf minuten … Meer tijd hebt u voortaan niet nodig om elke maand de evolutie van de energiemarkten te analyseren.

21/03/2019 -
Damien G.
Marketing expert Reliable installations

Hoe dat kan? Dankzij een duidelijk, beknopt en nauwkeurig overzicht in de vorm van een infografie. Het resultaat? Een lagere energiefactuur voor uw bedrijf.

Energie is een van de grootste kostenposten voor een bedrijf. Dan zit er niets anders op dan te besparen aan de hand van concrete acties om het verbruik van de energieverslinders binnen uw bedrijf in toom te houden, toch? Wel, er is ook een andere manier om het bedrag van uw energiefacturen te drukken: de evolutie op de markten volgen. Daar hebt u geen tijd voor zegt u? En bovendien bent u geen specialist in het analyseren van beursevoluties, en nog minder van geopolitieke evoluties die de prijs van elektriciteit, aardgas en olie kunnen beïnvloeden. Dan hebben we goed nieuws: dat doen wij wel voor u!

Olie, aardgas en elektriciteit in een oogopslag

We bezorgen u elke maand een infografie die uit 4 delen bestaat:

  1. De algemene context, namelijk belangrijke economische of politieke gebeurtenissen die de energiekoersen die maand beïnvloed hebben (de beslissingen van Donald Trump, de Brexit, …).
  2. De gevolgen voor de olieprijs. De prijs per vat, of die gedaald of gestegen is, de beslissingen van de OPEC, de productieniveaus.
  3. De gevolgen voor de aardgasprijs. Hoeveel is de prijs per MWh, hoe hoog is de vraag, de invloeden op de markt: invoer, uitvoer.
  4. De gevolgen voor de elektriciteitsprijs. De huidige prijs, daling of stijging, staat van de hernieuwbare productie, belangrijke gebeurtenissen of feiten.

Hieronder vindt u de infografie van februari. Die van maart wordt 2 april verstuurd. Schrijf u in om die te ontvangen via mail.

 

Een duidelijke analyse in uw mailbox

Elke dag opnieuw nemen onze experts de belangrijkste gebeurtenissen onder de loep die de markten zouden kunnen beïnvloeden. En dus rechtstreeks of onrechtstreeks een weerslag zouden kunnen hebben op de energiefactuur van bedrijven. Deze infografie vat elke maand de resultaten van hun analyses duidelijk samen.

Informatie die geld waard is, letterlijk dan. Want door de markten en het nieuws omtrent de energiesector in de gaten te houden, kunt u op het juiste moment uw energiecontract afsluiten (of herzien). De perfecte manier om de energiekosten van uw bedrijf te optimaliseren. De energiemarkt begrijpen om uw factuur beter te begrijpen en te beheren is immers van cruciaal belang.

Wilt u dit overzicht van het reilen en zeilen op de energiemarkten in uw mailbox ontvangen in de vorm van een infografie? Schrijf u dan nu in! 

Lees ook