Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Covid-19: ook ENGIE steunt
Het is onze prioriteit om onze klanten van energie te voorzien. Dit geldt ook voor de ziekenhuizen en zorginstellingen, die cruciaal zijn in de strijd tegen Covid-19. Maar ENGIE doet meer dan enkel energie produceren en leveren. Al onze entiteiten mobiliseren zich om hulp te bieden. En als steun aan mensen in cruciale beroepen, wordt de koeltoren in Drogenbos elke avond verlicht.
Extra ziekenhuiskamers in containers
De teams van ENGIE Cofely bouwden in sneltempo extra capaciteit voor opvang in verschillende Luikse ziekenhuizen. Zo installeerden ze onder meer volledig uitgeruste containers als extra triage-ruimtes en verblijven voor de patiënten.
57 speciaal ingerichte Covid-19 ruimtes
In het AZ Delta in Roeselare werden bergen verzet. 48 kamers op intensieve zorgen, 9 isolatiekamers en maar liefst 18 operatiekamers werden er in sneltempo afgewerkt met een systeem dat verdere verspreiding van het Coronavirus in het ziekenhuis moet voorkomen.
Schenking van 4300 beschermingsoveralls
Onze kerncentrales leverden 4300 beschermingsoveralls, 2000 paar handschoenen aan ziekenhuizen en organisaties die actief zijn in de zorgsector. De zorgverleners kunnen ze op dit moment meer dan ooit goed gebruiken.
 

Klant worden verloopt zorgeloos
We maken het makkelijk

Waarom ENGIE?
Naast onze competitieve en transparante prijzen reken je ook op onze onberispelijke dienstverlening.
Overstappen? Oké!
Na je bestelling regelen wij je overstap met je huidige energieleverancier, zonder opzegkosten.
Vlot verhuizen?
Alles loopt gesmeerd bij je verhuis, ook als nieuwe klant.
Verhuis nu regelen
Bereken hier je prijs
Voordelen speciaal voor jou

Van energieleverancier wisselen was nog nooit zo eenvoudig.

Overstappen
De bestrijding van COVID-19 is vandaag voor iedereen prioriteit. De gezondheid en het welzijn van onze klanten en hun gezin is op dit moment het allerbelangrijkste. Juist nu is het dus essentieel dat iedereen kan genieten van het nodige comfort in zijn of haar woning. Daarom doen onze teams er alles aan om de levering van elektriciteit en gas bij je thuis te garanderen. Dit geldt ook voor onze permanente diensten, zoals onze hersteldienst voor verwarming.

Heb je specifieke vragen? Wil je een betaaluitstel vragen? Wat met beslissingen van de overheid over energie? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
Onze missie: jou helpen om minder uit te geven aan je energie. Daarom bieden we voordelige prijzen voor elektriciteit en aardgas én kan je bij ons terecht voor oplossingen om je verbruik thuis te verlagen.