Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

*Promo voorwaarden:

Je ontvangt een voordeel van om en bij 1000€* wanneer je beroep doet op de diensten van ENGIE voor de omschakeling van een verwarmingsketel op stookolie naar een verwarmingsketel op aardgas. Dit voordeel bestaat uit:

  • Een korting van 600€* op de installatie van een nieuwe gasketel aangekocht bij ENGIE en geplaatst door een partner van ENGIE. Deze korting wordt onmiddellijk verrekend op je factuur.
     
  • Een premie van 400€* van ORES voor de plaatsing van een nieuwe hoogrendementsketel op aardgas in een residentieel gebouw gelegen op een adres waar ORES de distributienetbeheerder is en wanneer de klant de overstap maakt van een verwarmingssysteem dat niet op aardgas werkt. Na het intekenen op huidige promotie, ontvang je van ENGIE een email ter bevestiging en een offerte van ENGIE. Als je deze offerte accepteert, geef je ENGIE het mandaat om alle stappen bij ORES uit te voeren om een gasaansluiting voor je woning te verkrijgen en de inbedrijfstelling van je gasmeter te regelen. Het bedrag van 400€ van de premie van ORES wordt onmiddellijk als korting verrekend op de factuur van ENGIE. Je stemt er dus mee in dat ENGIE a posteriori het bedrag van de premie zal terugvorderen bij ORES (op voorwaarde dat aan de volgende subsidievoorwaarden is voldaan: https://www.ores.be/particulierenen-professionals/premies-en-financiele-voordelen). Indien je niet akkoord zou gaan met voormelde offerte en mandaat, kan ENGIE een nieuwe offerte opstellen zonder vermelding van voormelde premie van ORES en zonder dat ENGIE in jouw naam een aanvraag indient bij ORES.
     
  • Een korting van 10% op de factuur van één van de partners van ENGIE die de betrokken verwarmingsketel op stookolie zal verwijderen of saneren. Deze korting wordt verrekend op de factuur van de betrokken partner.

Deze promotie is enkel geldig bij een offerte aangevraagd via onze website (https://www.engie-electrabel.be/nl/verwarmingsketel-vervangen) vóór 31/03/2022 en met een installatiedatum vóór 30/06/2022.

Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere acties van ENGIE, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar in geld.

* Korting onmiddellijk en definitief verkregen (onder voorbehoud van voorafgaande bevestiging van naleving van de respectievelijke subsidievoorwaarden). De BTW is 6% voor huizen ouder dan 10 jaar en 21% voor nieuwere huizen.