Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Bereken je tarief
Bereken je tarief

Op basis van het gemiddeld verbruik hebben we berekend hoeveel je kan besparen met Easy:

Prijsvergelijking gemaakt op 02/09/2019. We vergelijken de prijs van ENGIE Electrabel Easy vast 1 jaar, inclusief welkomstpromotie, met het aanbod van andere leveranciers, op basis van een gemiddeld energieverbruik (3000 kWh elektriciteit en 17000 kWh aardgas), in Gent (9000). Alle prijzen hierboven zijn inclusief distributie- en transportkosten, btw en heffingen en toeslagen.

Bespaar

362€

in vergelijking met
Eneco Zon & Wind Vast

Bespaar

348€

in vergelijking met
Luminus Comfy

Bespaar

302€

in vergelijking met 
Lampiris TOP

Overstappen naar ENGIE? Een goed idee! 

 • Krijg een welkomstkorting
  Onze welkomstkorting maakt het extra interessant om nu over te stappen. -40% korting voor elektriciteit  , -40% voor aardgas   én 85€ extra korting op je totale jaarfactuur.

  40% korting op de elektriciteitsprijs per kWh (exclusief vaste vergoeding, kosten voor groene stroom en desgevallend WKK) gedurende het eerste jaar van uw contract en 50€ korting (incl. 21% btw) gedurende het eerste jaar van uw contract (verrekend op uw afrekeningen pro rata uw contractperiode). Geldig tot 31/12/2019 bij het afsluiten van een contract op de website van ENGIE Electrabel voor een nieuwe klant na leverancierswissel. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
  40% korting op de prijs van aardgas per kWh, verrekend op je jaarafrekening pro rata je verbruik tijdens het eerste jaar van het contract. Een korting van 35€ (incl. 21% btw) tijdens het eerste jaar van het contract, pro rata verrekend op je jaarafrekening. Aanbod geldig tot 31/12/2019 bij het sluiten van een EASY vast contract voor een nieuwe klant na verandering van energieleverancier.
 • Geniet onbeperkt van deals
  Als klant van ENGIE krijg je maandelijks interessante deals en kortingen aangeboden bij winkels, webshops of op filmtickets. Voor ieder wat wils én onbeperkt bovendien!

 • Wij regelen alles
  Je overstap naar ENGIE is gemakkelijk, wij regelen alles met je huidige energieleverancier. Heb je vragen? Dan kan je bij onze klantendienst terecht, ook via Messenger of WhatsApp! 

Bereken je tarief

Exclusieve kortingen voor onze klanten

We bieden onze klanten het hele jaar door interessante deals en kortingen aan bij winkels zoals IKEA, Gamma, Carrefour en bol.com.

 

Elke maand nieuwe deals, enkel bij ENGIE en geen beperking op aantal keren gebruik.

Onze Easy klanten aan het woord

Overstap #energie, terug naar @ENGIEelectrabel, besparing van ruim 240€/jaar is de moeite. Zeer goed verder geholpen door medewerker, TOP!

 
Frank Wagemans‏
@wagemansf

Complimenten aan @ENGIEelectrabel: energiecontract bij verhuis op één dag geregeld! #digital #customerservice

 
Laura Versteele
@lversteele

Kunnen we je helpen?

Veranderen van energieleverancier is gratis. Je hoeft niet te wachten tot je contract bij je huidige leverancier ten einde loopt. Word je klant bij ENGIE Electrabel, dan nemen wij contact op met je vorige leverancier. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Ja. Wanneer je een prijssimulatie maakt op onze website, kun je kiezen: ofwel geef je je energieverbruik in aan de hand van je laatste verbruiksfactuur, ofwel laat je je verbruik schatten op basis van je type woning, isolatie en gezinssamenstelling.

Als eigenaar kan je een tarief leegstand kiezen voor de periode tussen twee huurders. Met het pack Leegstand betaal je geen vaste vergoeding, maar wel een hogere prijs per kWh. Dit tarief is voordelig bij een zeer laag energieverbruik (in afwachting van een nieuwe huurder of koper). Bij energieverbruik tijdens verbouwingswerken of effectieve bewoning kies je best een ander pack. 

Pack Leegstand aanvragen