Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Woon je in Brussel of Wallonië?

Ontdek een energiecontract specifiek voor wie elektrisch rijdt.

Geniet nu van 1500 km gratis elektriciteit. Word klant bij ENGIE en laad je wagen gemakkelijk én voordelig thuis op.

Ontdek de promo
Waarom een contract kiezen voor je wagen en woning?
Tijdelijke promo!

Kies voor controle én duurzame
groene energie voor je wagen

 

Variabel tarief voor 1 jaar

Een voordelige prijs voor jouw energie

1500 km gratis elektriciteit*
Alleen voor wie met een elektrische of hybride wagen rijdt
Handig: slechts één contract voor je wagen en je woning
100% groene en Belgische elektriciteit
Bereken mijn prijs

*Promovoorwaarden: als nieuwe klant voor elektriciteit ontvangt u een eenmalig welkomstvoordeel van 77€ (6% BTW inbegrepen) op uw Easy Indexed contract gedurende het eerste jaar. Dit aanbod komt overeen met 1500 gratis kilometers en werd berekend op basis van het verbruik van een volledig elektrische wagen met een gemiddeld verbruik van 15 kWh per 100 km. Het aanbod van 1500 km gratis komt overeen met 286 kWh gratis elektriciteit op het gedeelte van de energiecomponent die gebaseerd is op de elektriciteitsprijs per kWh (enkelvoudige teller) van Easy Indexed in mei 2022, hetzij 26,897 c€/ kWh (enkelvoudig tarief). De andere elementen van de factuur, zoals de groene stroom bijdrage, de vaste vergoeding, de netwerkkosten en toeslagen zijn niet inbegrepen in de berekening van de korting. Deze korting is niet gebaseerd op het werkelijk (persoonlijk) verbruik van de elektrische wagen(s) maar op bovenstaande simulatie. De korting wordt pro rata verrekend op uw voorschotten gedurende het eerste jaar. Geldig voor een contract gesloten tussen 01/05/2022 en 31/08/2022, na leverancierswissel. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Enkel geldig op Easy Indexed.

Maak nu je simulatie online en ontdek je prijs in enkele clicks:

Heb je een vraag?

Misschien staat je antwoord hier al tussen

Moet ik thuis een laadpunt hebben?

Neen, al onze energiecontracten zijn beschikbaar voor klant met of zonder laadpunt. Indien je echter sneller en veiliger je elektrische wagen thuis wilt laden, kan dergelijke oplossing zeker interessant zijn.


Moet ik een apart contract nemen voor het elektriciteitsverbruik van mijn woning?

Neen, dit aanbod is geldig voor het volledige verbruik van het adres waar je elektriciteit afneemt: dus zowel voor je huishoudelijk verbruik als voor het opladen van je wagen thuis. Het contract is echter niet van toepassing voor laadpunten onderweg.


Kan ik mijn wagen opladen via mijn zonnepanelen?

Uiteraard! Je wekt dan zelf de elektriciteit op om de auto te laten rijden op 100% groene energie, duurzamer kan haast niet. Bovendien is de energie die je zelf met je zonnepanelen produceert, veruit de goedkoopste. En tot slot verdien je hierdoor de investering in je zonnepanelen ook sneller terug.


Meer weten


We hebben hier alle belangrijke en legale info voor je gebundeld.
Als je een contract met ons afsluit, dan sturen we je de voorwaarden en prijzen van je contract toe.