Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Let op, geld lenen kost ook geld.

Samen staan we sterk tegen het noodlot

Je nieuwe ketel snel geïnstalleerd en 400€ korting voor de getroffenen van de overstromingen

Offerte aanvragen

 

We hadden allemaal zo uitgekeken naar een mooie zomer. In de plaats kregen we regen… veel regen. Heb je schade aan je ketel opgelopen en is hij onherstelbaar stuk? We zorgen voor een snelle installatie van een nieuwe ketel en bovendien kan je rekenen op een extra korting van 400€.

Gasketel

Heeft je gasketel het begeven door het overvloedige water? We helpen je snel aan een nieuw exemplaar met een korting van 400als ondersteuning

Stookolieketel

Heeft je stookolieketel het begeven door het overvloedige water? We helpen je snel aan een nieuw exemplaar met een korting van 400als ondersteuning.

Offerte aanvragen
Nog niet klaar voor een offerte? Start dan met een prijssimulatie

 

Waarom een ketel kopen bij ENGIE?

Topmerken aan aantrekkelijke prijzen

We kiezen samen de beste ketel voor je woning.
 
 
Bekijken

Uitzonderlijk lange garantie

Bij ENGIE krijg je extra lange garantie als je je ketel door ons laat onderhouden.
 
 
Bekijken

Gespreid betalen is mogelijk

Wens je de investering te spreiden? Je kan ervoor kiezen je ketel per maand af te betalen aan 0% JKP*. Lening op afbetaling.
LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.
Bekijken
Wat vinden onze klanten 
van de ketelvervanging bij ENGIE?
4.21
van de 5
401
207
50
29
34
Volledig gratis en vrijblijvend
Een nieuwe ketel in 4 stappen

We doen er alles aan om onze getroffen klanten extra snel te helpen.

1

Maak een gratis afspraak

Vul online het formulier in

2

Onze specialist komt bij je langs of plant een gesprek op afstand

Indien je liever niet hebt dat onze specialist bij je thuis komt, dan proberen we aan de hand van foto’s of een videogesprek met je smartphone de situatie zo goed mogelijk in te schatten.

3

Je ontvangt je offerte

Binnen de 2 werkdagen na het bezoek krijg je je offerte via e-mail.

4

Gecertifieerde installatie

Bij de installatie hanteren onze medewerkers strikte regels met betrekking tot hygiëne en het bewaren van afstand.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Voorbeeld: Lening op afbetaling van 4.500,00 € terugbetaalbaar in 36 maandaflossingen van 125 € aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 0%* ( vaste actuariële debetrentevoet van 0%) hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 4.500 €. Contante prijs 4.500,00 €. Voorwaarden geldig op 01/06/2021**.

*Lening op afbetaling. Voor een ontleend bedrag van minimum 200€. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 12 maanden en nooit meer dan 60 maanden. Geen voordeel in geval van contante betaling. Voorstel voorbehouden aan particulieren. Onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier door de kredietgever: Beobank NV/SA, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel, IBAN: BE77 9545 4622 6142. V.U., Kredietbemiddelaar, Agent in een nevenfunctie: Electrabel nv, Simón Bolívarlaan 34, 1000 Brussel, BTW BE 0403.170.701 RPR Brussel, IBAN: BE46 0003 2544 8336.

Voorwaarden korting getroffenen overstroming

Exclusief aanbod voor huishoudens getroffen door de overstromingen van juli 2021: Het exclusief aanbod bestaat uit een korting van €400*, aangeboden door ENGIE** en haar partners, op elke installatie van een nieuwe verwarmingsketel (ongeacht het merk van de ketel) door een partner van ENGIE in België.

Deze ondersteuning in de vorm van een korting is niet cumuleerbaar met andere promoties. De promotie is bovendien enkel geldig bij een ondertekende offerte voor een nieuwe verwarmingsketel bij onze partners en die aangevraagd werd via onze website of het ENGIE callcenter tussen 12/07/2021 en 15/09/2021, met een installatiedatum voor 31/12/2021.

*BTW inbegrepen (6% op woningen ouder dan 10 jaar en 21% op jongere woningen).

** Electrabel nv, Simón Bolívarlaan 34, 1000 Brussel, BTW BE 0403.170.701 RPR Brussel

Gratis e-book over verwarming
In sneltempo je kennis over verwarming bijspijkeren? Lees gauw ons 'ABC van efficiënte verwarming'.
Download e-book

Heb je een vraag?

Misschien staat het antwoord hier al tussen.

Wanneer vervang ik best mijn verwarmingsinstallatie?

Als je verwarmingsketel ouder is dan 15 jaar of de installatie niet meer conform is. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek.


Hoe kan ik zien of er een keuring, onderhoud of verwarmingsaudit is uitgevoerd?

Na de uitvoering van een verplicht onderhoud door een erkend installateur wordt er steeds een keuringsrapport of verbrandingsattest afgeleverd. Zowel bij de eerste ingebruikname als bij het jaarlijkse (stookolie) of tweejaarlijkse (gas) onderhoud van de verwarmingsinstallatie. Bij een verwarmingsaudit wordt er steeds een auditrapport opgemaakt.

In elk van deze documenten wordt een overzicht gegeven van de kenmerken van de verwarmingsketel, de uitgevoerde taken en conclusies (verbrandingswaarden, staat van het toestel, tekortkomingen).


Hoe weet ik of mijn verwarmingsinstallatie nog in garantie is?

Elke nieuwe verwarmingsinstallatie heeft een wettelijke garantie van minimum 2 jaar (1 jaar installateursgarantie en 1 jaar fabrieksgarantie). In veel gevallen geeft de fabrikant een langere garantietermijn op specifieke onderdelen zoals bv. een warmtewisselaar (doorgaans 5 jaar) of een scrollcompressor (doorgaans 10 jaar). Dit staat vermeld op de factuur of in de algemene voorwaarden.

Is mijn nieuwe verwarmingsinstallatie compatibel met boxx?

Ja, bijna alle verwarmingsketels op gas en mazout op de markt zijn compatibel met boxx.  boxx is de enigste intelligente thermostaat op de markt die zowel jouw temperatuur regelt als jouw verbruik opvolgt. Bovendien kan je ook de productie van jouw zonnepanelen live opvolgen, lampen vanop afstand bedienen en zo veel meer. Ontdek meer.