Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Meest gestelde vragen

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld. Geen antwoord op je vraag? Neem dan zeker contact met ons op. Onze medewerkers zoeken graag mee naar een oplossing.

Ik heb gehoord dat de prijzen gedaald zijn. Kan ik van deze prijsdaling profiteren?

Jazeker. Als je momenteel een contract hebt met een variabele prijs, dan geniet je automatisch van de prijsdaling en hoef je dus niks te doen. Heb je een contract met een vaste prijs, dan kan je online je contract aanpassen of contact met ons opnemen zodat we samen met jou de beste optie voor jou kunnen bekijken. Je huidige contract kan je terugvinden op je klantenzone.


Mijn zaak is gesloten ten gevolge van Covid-19. Kan ik mijn maandelijkse factuur verlagen?

We kunnen tijdelijk je maandelijks bedrag verlagen als een gevolg van de sluiting. Je kan daarvoor telefonisch contact opnemen op het nummer 078 78 20 20. Ondervind je problemen om je openstaande facturen te betalen, dan kan je tijdelijk betaaluitstel aanvragen. Je kan enkel betaaluitstel aanvragen als je een factuur ontvangen hebt die nog niet betaald werd.

Er zou iemand langskomen voor de meteropname. Zal dit nog steeds doorgaan?

De meteropname is een verantwoordelijkheid van de distributienetbeheerders. Voor alle informatie kan je terecht op hun website: in Vlaanderen bij Fluvius, in Wallonië bij RESA en ORES en in Brussel bij Sibelga.

Ik heb een afspraak voor het onderhoud van mijn ketel. Zal dit nog steeds doorgaan?

Momenteel komen onze chauffagisten enkel nog langs voor dringende interventies (als je zonder centrale verwarming of warm water zit). Als er een onderhoud of andere niet dringende afspraak gepland staat, dan zullen we je contacteren om die opnieuw in te plannen op een later tijdstip.

Ik heb een afspraak voor de installatie van een boxx. Zal de installatie doorgaan?

Ja, de installatie van je boxx zal doorgaan. De gezondheid van onze klanten is onze prioriteit en onze installateurs zijn opgeleid en weten hoe ze de voorzorgsmaatregelen moeten respecteren.