Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

  man electrabel betalen professional

  Hoeveel zou jij vandaag betalen bij ENGIE

  Bereken in 1 minuut je prijs op basis van je huidige verbruik. Vergelijk deze met wat je betaalt bij je huidige leverancier.

  Voer je persoonlijke code in om te profiteren van je welkomstpromotie.

  Overstappen naar ENGIE? Uitstekend idee!

  Geniet altijd een voordelige prijs

  De energieprijs die wij je aanbieden is competitief en vast gedurende een jaar. De prijs verandert dus niet tijdens de looptijd van je contract. Geen verrassingen op je factuur dus!

  Profiteer van een interessante promotie

  Je geniet een korting  van 5% en van - 180 € (excl btw) op elektriciteit en een korting  van 5% en van - 220 € (excl btw) op aardgas gedurende het eerste jaar van je contract. 

  Korting van 5% op de prijs van elektriciteit per kWh (excl. kosten voor groene elektriciteit en, indien van toepassing, warmtekrachtkoppeling), verrekend op je jaarafrekening pro rata je verbruik tijdens het eerste jaar van het contract. Een korting van 180 € (excl BTW) tijdens het eerste jaar van het contract, pro rata verrekend op je jaarafrekening. Aanbod geldig tot 31/10/2021 bij het sluiten van een EASY Pro vast contract voor een nieuwe klant na verandering van energieleverancier.

  Korting van 5% op de prijs van aardgas per kWh, verrekend op je jaarafrekening pro rata je verbruik tijdens het eerste jaar van het contract. Een korting van 220 € (excl BTW) tijdens het eerste jaar van het contract, pro rata verrekend op je jaarafrekening. Aanbod geldig tot 31/10/2021 bij het sluiten van een EASY Pro Fixed vast contract voor een nieuwe klant na verandering van energieleverancier.

   

  Voordelen speciaal voor jou

  Wij hebben voor onze klanten interessante deals en exclusieve kortingen met verschillende partners.

  Verander van leverancier wanneer je wilt

  Overstappen naar ENGIE kan je op elk moment. Wij zorgen voor alles en verwittigen je huidige energieleverancier.

  Weet je dat?

  Ons aanbod is gepersonaliseerd.

  Wij baseerden ons op de laatst gekende verbruiksgegevens van de periode toen ENGIE energie leverde in je zaak (die misschien ondertussen gewijzigd zijn). De berekening van ons aanbod gebeurde op basis van een con...

  Wij baseerden ons op de laatst gekende verbruiksgegevens van de periode toen ENGIE energie leverde in je zaak (die misschien ondertussen gewijzigd zijn). De berekening van ons aanbod gebeurde op basis van een contract EASY pro vast met de prijzen en de promotie van de maand waarin wij je onze communicatie stuurden. In onze prijs is alles inbegrepen: energie- en netkosten, taksen (excl. btw), en ook de welkomstpromotie.

  Je kunt je exacte prijs berekenen, zelfs als je je energieverbruik niet kent.

  Bij het starten van de prijsberekening heb je de keuze tussen het invoeren van je reële gebruiksgegevens op basis van de laatste jaarafrekening van je huidige leverancier of het invoeren van een schatting van j...
  Bij het starten van de prijsberekening heb je de keuze tussen het invoeren van je reële gebruiksgegevens op basis van de laatste jaarafrekening van je huidige leverancier of het invoeren van een schatting van je verbruik. Dat laatste doen we aan de hand van enkele eenvoudige vragen. Met die gegevens kunnen wij je energieverbruik inschatten.

  Je kunt ENGIE klant worden wanneer je dat wenst.

  Je kunt op elk moment van energieleverancier veranderen zonder het einde van je contract af te wachten. Wens je ENGIE klant te worden? Wij zorgen voor alles en verwittigen je huidige energieleverancier.

  Testimonial

  Overstap #energie, terug naar @ENGIEelectrabel, besparing van ruim 240€/jaar is de moeite. Zeer goed verder geholpen door medewerker, TOP!

   
  Frank Wagemans @wagemansf