Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Groepsaankoop gas en elektriciteit van 26 oktober 2016

Georganiseerd en gecoördineerd door iChoosr.

Bespaar nu op uw energiefactuur met het aanbod van ENGIE!

Woensdag 26 oktober 2016 heeft ENGIE mee geboden bij de groepsaankoop georganiseerd en gecoördineerd door iChoosr. Dit met het zeer interessante aanbod “Samen groen Pro” van 26 oktober 2016: aardgas en 100% groene elektriciteit aan een exclusieve prijs.

ENGIE is de enige winnaar van deze groepsaankoop en heeft het beste bod behaald voor zowel klanten met uitsluitend elektriciteit als klanten met elektriciteit en aardgas.

Het aanbod is open voor iedereen die zich ingeschreven heeft op deze groepsaankoop. Indien u deelgenomen heeft, zal u een persoonlijk voorstel ontvangen van iChoosr. Zo ziet u wat ons aanbod Samen groen Pro betekent voor uw persoonlijk energieverbruik.

Wat houdt dit aanbod precies in?

 • 100% groene elektriciteit, aan een exclusieve prijs

 • Een stabiele elektriciteitsprijs gedurende de vaste looptijd van uw contract (1 jaar)

 • Een stabiele aardgasprijs gedurende de vaste looptijd van uw contract (1 jaar)

 • De keuze tussen verschillende betalingswijzen

 • Groene elektriciteit, voor 100% afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen en gecertificeerd door het onafhankelijke controleorganisme Vinçotte

 • Een permanente toegang tot uw Online Energiedesk, waar u uw facturen kan beheren, uw verhuis kan regelen en veel andere zaken

 • Handige en praktische tools zoals de Energy Manager die u helpt om uw energieverbruik beter te begrijpen en te beheren

 • De mogelijkheid om ons te contacteren, waar en wanneer u wilt

Als u ingeschreven bent op deze groepsaankoop ontvangt u uiterlijk op 7 november een persoonlijk voorstel per e-mail. Het aanbod omvat de prijs die er als beste bod is uitgekomen, toegepast op uw eigen energieverbruik..

U hebt tot en met 5 december 2016 de tijd om het aanbod te aanvaarden Na deze datum, kunnen wij u dit exclusieve tarief helaas niet langer garanderen.

Hebt u nog vragen?

U vindt hieronder een antwoord op de meest gestelde vragen.

Hebt u een specifieke vraag, dan kunt u ook ons contactformulier contactformulier invullen of bellen op het nummer 078/35 31 30.

Voor vragen betreffende uw inschrijving kan u uiteraard ook steeds contact opnemen met iChoosr op het gratis nummer 0800 21 134 (werkdagen van 9 tot 17 uur, dinsdag tot 21 uur).

 • Uiterlijk op 7 november ontvangt u een e-mail ontvangen van iChoosr met een gepersonaliseerde prijsberekening in functie van uw verbruiksgegevens.
 • U hebt dan tot en met 5 december 2016 de tijd om te beslissen of u het aanbod aanvaardt
 • U kiest zelf de startdatum van uw contract die u het beste past, in functie van de voorwaarden van uw huidige energiecontract. U kan uw nieuwe energiecontract ten vroegste laten starten op 1 januari 2017 en ten laatste op 1 augustus 2017.

Nadat u bent ingegaan op ons aanbod, ontvangt u van ons een bevestigingsbrief of e-mail met uw contract, de algemene voorwaarden en de tarieven. U hoeft verder zelf niets meer te doen. 

Ook indien u nog geen klant was bij Engie regelen wij alles voor u. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de opzegging van uw contract bij uw huidige leverancier. Door uw bevestiging dat u intekent op ons aanbod “Samen groen Pro”, zullen wij zelf de nodige stappen ondernemen om uw overstap op een vlotte en correcte manier te laten verlopen. U hoeft dus zelf niets te ondernemen.

Voor uw overstap wordt geen schadevergoeding aangerekend. U kan uw contract op ieder moment opzeggen zonder verbrekingsvergoeding, mits het respecteren van een opzegtermijn van 1 maand, waarbij het bericht van leverancierswissel van de distributienetbeheerder als een geldige opzegging wordt beschouwd.

De prijs die toegepast wordt, is de prijs waarmee Engie het beste bod behaald heeft voor aardgas en groene elektriciteit. 
Het gaat dus over de laagste energieprijs in vergelijking met de prijs waarmee andere leveranciers een bod gedaan hebben. De prijs en de voorwaarden van ons aanbod zullen u uiterlijk op 7 november in detail gecommuniceerd worden door iChoosr.

Uw contract start standaard op 1 januari 2017. Indien u zelf een latere datum heeft opgegeven, wordt het contract op deze datum geactiveerd (ten laatste op 1 augustus 2017).

Uiterlijk op 7 november 2016 zal u een persoonlijk voorstel met simulatie ontvangen. Indien u eind november nog geen voorstel gekregen hebt, raden we u aan om onmiddellijk contact op te nemen met iChoosr op het nummer 0800 21 134 (werkdagen van 9 tot 17 uur, dinsdag tot 21 uur) of via samengroenprof@ichoosr.com.

Indien u van het aanbod gebruik wil maken, dan kan u zich nog inschrijven via iChoosr tot en met 5 december. U ontvangt dan meteen uw persoonlijk voorstel.

Uw voorschotbedrag wordt berekend op het jaarlijks verbruik dat u invult bij uw inschrijving voor de groepsaankoop.

Na 1 jaar wordt uw contract verder gezet voor een nieuwe duur van telkens 1 jaar en krijgt u voor groene elektriciteit en voor aardgas een nieuwe vaste prijs aangeboden (2 maanden op voorhand).p.

Het betreft een aanbod met een vaste energieprijs voor elektriciteit en voor aardgas. Als u van dit voordelig aanbod toch niet langer wenst te genieten, dan kunt u het contract op elk moment beëindigen.

De groene elektriciteit van ENGIE komt voornamelijk uit deze hernieuwbare energiebronnen:

 • Biomassa: biomassacentrales gebruiken organische stoffen (bijvoorbeeld hout) als brandstof. ENGIE beschikt over drie biomassacentrales in België en produceert 85% van haar groene stroom op basis van deze energiebron.

 • Wind: windturbines zetten windenergie om in elektriciteit. Wij beheren achttien windmolenparken in België die elk jaar 35 000 gezinnen van elektriciteit kunnen voorzien.

 • Water: waterkrachtcentrales zetten waterkracht om in elektrische energie. Wij beschikken over tien waterkrachtcentrales in België en over meer dan 100 in heel Europa.

 • Zon: fotovoltaïsche panelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Wij zijn over heel de lijn aanwezig, van bij het concept en de productie van fotovoltaïsche cellen tot aan de installatie van zonnepanelen bij industriële klanten.

Onze groene energie wordt gecertificeerd als ‘Groene elektriciteit van België’ door het onafhankelijk organisme Vinçotte. Met ons aanbod “Samen groen Pro” van de groepsaankoop van 26 oktober 2016 bent u dus zeker dat voor elke kWh die u verbruikt, er evenveel wordt geproduceerd in België vanuit hernieuwbare energiebronnen.

Hebt u een andere vraag?

Dan kan u steeds ons contactformulier invullen of ons bellen op het nummer 078/35 31 30.