Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

  Groepsaankoop gas en elektriciteit van 5 februari 2019

  Georganiseerd door Provincie Oost-Vlaanderen

  Bespaar nu op uw energiefactuur met het aanbod van ENGIE!

  Op 5 februari 2019 heeft ENGIE Electrabel mee geboden bij de groepsaankoop georganiseerd door Provincie Oost-Vlaanderen. Dit met het zeer interessante aanbod "Samen Groen pro" van 5 februari 2019: aardgas en 100% groene elektriciteit aan een exclusieve prijs.

  ENGIE Electrabel is de grote winnaar van deze groepsaankoop en heeft het voordeligste bod behaald voor professionele klanten met uitsluitend elektriciteit en met elektriciteit en aardgas.

  Het aanbod is open voor professionele verbruikers die zich ingeschreven hebben op deze groepsaankoop. Indien u deelgenomen heeft, zal u een persoonlijk voorstel ontvangen van Provincie Oost-Vlaanderen. Zo ziet u wat ons aanbod «Samen Groen pro» betekent voor uw energieverbruik.

  Wat houdt dit aanbod precies in?

  • Groene elektriciteit, voor 100% afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen aan een exclusieve prijs

  • Een stabiele elektriciteit- en aardgasprijs gedurende de vaste looptijd van uw contract (1 jaar)

  • De keuze tussen verschillende betalingswijzen

  • Een permanente toegang tot uw Customer Area, waar u uw facturen kan beheren, uw verhuis kan regelen en veel andere zaken

  • Handige en praktische tools zoals de Energy Manager die u helpt om uw energieverbruik beter te begrijpen en te beheren

  • De mogelijkheid om ons te contacteren, waar en wanneer u wilt

  Persoonlijk voorstel

  Als u ingeschreven bent op deze groepsaankoop ontvangt u uiterlijk op 15 maart 2019 een voorstel per e-mail.

  Geïnteresseerd?

  U hebt tot en met 30 april 2019 de tijd om het aanbod te aanvaarden zodat u van dit exclusieve tarief kunt genieten.

  Snel geregeld

  Wij zetten je energiecontract over naar het nieuwe contract Samen Groen pro. Ook voor nieuwe klanten regelen wij alles.

  Vragen ?

  Hebt u een specifieke vraag, dan kunt u ook ons contactformulier invullen of bellen op het nummer 078 35 31 30.

  Nog vragen?

  Veelgestelde vragen

  1. Uiterlijk op 15 maart 2019 ontvangt u een e-mail met een persoonlijk voorstel in functie van uw verbruiksgegevens.
  2. U hebt dan tot en met 30 april 2019 de tijd om te beslissen of u het aanbod aanvaardt.
  3. U kiest zelf de startdatum van uw contract die u het beste past, in functie van de voorwaarden van uw huidige energiecontract. U kan uw nieuwe energiecontract ten vroegste laten starten op 1 mei 2019 en ten laatste op 1 december 2019.

  Nadat u bent ingegaan op ons aanbod, ontvangt u van ons een bevestigingsbrief of e-mail met uw contract, de algemene voorwaarden en de tarieven. U hoeft verder zelf niets meer te doen.

  Ook indien u nog geen klant was bij ENGIE Electrabel regelen wij alles voor u. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de opzegging van uw contract bij uw huidige leverancier. Door uw bevestiging dat u intekent op ons aanbod “Samen Groen pro”, zullen wij zelf de nodige stappen ondernemen om uw overstap op een vlotte en correcte manier te laten verlopen. U hoeft dus zelf niets te ondernemen.

  Voor uw overstap wordt geen schadevergoeding aangerekend. Als professionele klant met een verbruik van minder dan 50.000 kWh elektriciteit en minder dan 100.000 kWh aardgas kan u uw contract op ieder moment opzeggen zonder verbrekingsvergoeding, mits het respecteren van een opzegtermijn van 1 maand, waarbij het bericht van leverancierswissel van de distributienetbeheerder als een geldige opzegging wordt beschouwd.

  U hoeft zelf niets te ondernemen voor de opzegging van uw contract. Wij zorgen ervoor dat uw overstap op een vlotte en correcte manier verloopt.

  De prijs die toegepast wordt, is de prijs waarmee ENGIE Electrabel het beste bod behaald heeft voor aardgas en groene elektriciteit. Het gaat dus over de laagste energieprijs in vergelijking met de prijs waarmee andere leveranciers een bod gedaan hebben. De prijs en de voorwaarden van ons aanbod zullen u uiterlijk op 15 maart 2019 in detail gecommuniceerd worden door Provincie Oost-Vlaanderen

  Deze zijn beschikbaar via de onderstaande link:

  - Elektriciteit

  - Aardgas

  Uw contract start ten vroegste op 1 mei 2019. Indien u zelf een latere datum heeft opgegeven, wordt het contract op deze datum geactiveerd (ten laatste op 1 december 2019).

  Het betreft een aanbod met een vaste energieprijs voor elektriciteit en voor aardgas. Als u van dit voordelig aanbod toch niet langer wenst te genieten, dan kunt u het contract op elk moment beëindigen. Er zal geen schadevergoeding aangerekend worden.

  Uiterlijk op 15 maart 2019 zal u uw persoonlijk voorstel ontvangen. Indien u eind maart nog geen voorstel gekregen hebt, raden we u aan om onmiddellijk contact op te nemen met Provincie Oost-Vlaanderen op het nummer 0800-76101 of via e-mail.

  Indien u van het aanbod gebruik wil maken, dan kan u zich nog inschrijven tot en met 30 april 2019 via onderstaande link. U ontvangt dan meteen uw persoonlijk voorstel.

  Provincie Oost-Vlaanderen

   

  Bent u een nieuwe klant, dan wordt het voorschotbedrag berekend op het jaarlijks verbruik dat u invult bij uw inschrijving voor de groepsaankoop.

  Bent u al klant bij ENGIE Electrabel, dan behouden we uw huidig voorschotbedrag.

  Na 1 jaar wordt uw contract verder gezet voor een nieuwe duur van telkens 1 jaar en krijgt u voor groene elektriciteit en voor aardgas een nieuwe vaste energieprijs aangeboden (2 maanden op voorhand).