Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Geniet nog langer van je zonnepanelen met de uitgebreide garanties van ENGIE

Ik wil een offerte

Met de 4 unieke garanties van ENGIE kan je gerust zijn

Opbrengst:
10 jaar garantie

Product:
20 tot 25
jaar garantie

Installatie:
10 jaar garantie

Vermogen:
25 jaar

10 jaar lang 100% zeker van je opbrengst 

Onze partner in zonnepanelen, Sungevity, berekent op basis van geavanceerde software exact hoeveel zonnepanelen je kunnen opbrengen. De berekening is zo nauwkeurig dat we je productie kunnen garanderen.

We volgen de productie van je zonnepanelen op en vergelijken je jaarlijkse productie met de gegarandeerde opbrengst. Is die opbrengst minder dan 90%, dan passen we het verschil bij in euro’s. En dat 10 jaar lang!
Uitzonderlijk lange productgarantie

Bij ENGIE krijg je tot 25 jaar garantie op je zonnepanelen, omvormer en eventuele batterij. Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet kan je op ons rekenen voor een snelle tussenkomst en reparatie.

Aparte garantie op de installatie  

Als je installatie het laat afweten omdat een kabel verkeerd is afgesloten of door een vergissing bij de installatie, kan je op ENGIE rekenen. Je geniet 10 jaar lang garantie op de installatie.

Vermogensgarantie op je panelen 

Zonnepanelen verliezen vermogen naarmate hun verbruik. Je krijgt daarom 25 jaar vermogensgarantie op je zonnepanelen. We houden de productie van je panelen in de gaten en wanneer het vermogen van een paneel sneller afneemt dan verwacht, krijg je een nieuw paneel.  

Bekijk enkele blogartikels
Veelgestelde vragen over garanties voor zonnepanelen 

Hebben zonnepanelen een onderhoud nodig?

In principe hebben zonnepanelen geen onderhoud nodig. Ze zijn zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen harde wind, regen, sneeuw en zelfs hagel. Het kan wel nuttig zijn om de zonnepanelen soms schoon te maken, zeker wanneer je in de buurt van een fabriek woont. Dan kunnen je zonnepanelen sneller vuil worden dan normaal. Lees hier meer over het schoonmaken van zonnepanelen


Moet ik mijn zonnepanelen verzekeren?

Meestal kunnen je zonnepanelen mee verzekerd worden via de brandverzekering van je woning. Vraag het zeker na bij je verzekeringsagent.