Hoe doe ik een upgrade van de software van boxx?

Normaal gezien hoef je je boxx niet te updaten, want boxx downloadt en installeert automatisch nieuwe software versies. Het kan echter gebeuren dat in sommige gevallen, je je boxx manueel moet updaten. Hier zijn de instructies om dit te doen:

1) Via een notificatie op het scherm

Als er een nieuwe update beschikbaar is, verschijnt er boven in het scherm van boxx een notificatie (indien je een oude versie van de boxx firmware hebt, zal je geen notificatie zien maar een rode envelop in de statusbalk).

Bij het openen van het bericht, klik op de update-knop in het bericht. Je zal op het volgende scherm terechtkomen. Druk dan op “Update” naast de regel “Software versie”.

2) Handmatig

Dit  moet je doen om een upgrade door te voeren:

Druk op Menu  > Instellingen > Software.

Als een nieuwe softwareversie beschikbaar is, zal de knop Update naast de lijn Software versie verschijnen. Druk gewoon op de knop Update om de nieuwe versie te installeren.

LET OP:

1. De update duurt even. Druk niet op de resetknop en zet boxx niet uit tijdens het updaten
  2. De update van de metermodule gebeurt op een andere wijze. Meer info hierover