boxx heeft geen verbinding met wifi of internet

Korte onderbrekingen van de verbinding tussen internet en boxx zijn niet erg. Als de internetverbinding wegvalt dan kan je boxx nog gewoon via het scherm in je huis bedienen. Indien je (tijdelijk) geen internetverbinding hebt, heeft dit ook geen effect op het meten van je energieverbruik. Sommige functies werken niet zonder internetverbinding, zoals de boxx app, weersinformatie en updates van het besturingssysteem van boxx.

Als de verbinding langere tijd verbroken is of als je standaard ’s nachts je router uitzet, mist boxx software updates en andere belangrijke informatie. Het is daarom belangrijk om de internetverbinding te herstellen. Hiervoor moet je router goed werken. Reset deze een keer en zet je router op een andere plek om te kijken of de verbinding dan wel tot stand komt. Lukt het niet, raadpleeg dan de instructies van je router of neem dan contact op met je internetprovider.

Test ook je wifi en internetaansluiting met een ander toestel dat wifi gebruikt, zoals je smartphone of computer.

Als boxx geen internetverbinding heeft, heeft het geen impact op de besturing van je verwarming via het scherm van boxx zelf, op je weekprogrammatie en op het meten van je energieverbruik.