boxx heeft mijn energieverbruik niet goed gemeten. Kunnen andere toestellen de werking van boxx verstoren?

1) Microgolven, Bluetooth-apparaat, bewakingscamera en draadloze telefoon

Nee, dat is zeer onwaarschijnlijk. De metermodule van boxx werkt op een frequentie van 868,4 MHz. De genoemde apparaten werken op een veel hogere frequentie, namelijk 1,9 tot 5,8 GHz. De kans op interferentie van de draadloze signalen is heel klein.

2) Alarmsysteem, babyfoon, draadloze hoofdtelefoon of draadloze deurbel

Ja, in bepaalde gevallen is dat mogelijk. De metermodule van boxx gebruikt een frequentie die vergelijkbaar is met de frequentie die de genoemde apparaten gebruiken, namelijk 863-870 MHz. Er bestaat een kans dat de draadloze signalen elkaar verstoren. Om verstoring te voorkomen dien je uitsluitend gebruik te maken van apparatuur die voorzien is van CE-markering.