Hoe reset ik een slimme stekker?

Wanneer een slimme stekker om wat voor reden dan ook gereset moet worden, dan zal dit gedaan moeten worden op de slimme stekker zelf. De volgende stappen moeten hiervoor doorlopen worden:

1. Steek de slimme stekker in een stopcontact.
  2. Druk het knopje in en houd het ingedrukt. De led-ring zal verschillende kleuren aannemen, eerst flitst hij 3 keer wit, daarna zal hij doorgaan naar groen, paars, geelgroen.
  3. Wanneer hij naar geelgroen gaat, laat dan het knopje los en klik hem kort één keer aan. Trek hierna de stekker uit het stopcontact.
  4. Stop de stekker terug in het stopcontact. De led-ring brandt nu eenmalig rood. De stekker is gereset.

Het resetten van een slimme stekker verwijdert hem niet van boxx en de stekker blijft nog wel gekend in boxx. Om een slimme stekker van boxx te verwijderen, moet je dit handmatig doen via boxx.