Hoe kan ik mijn metermodule updaten?

Nadat je je boxx scherm hebt geüpdatet, ga na of een update voor je metermodule beschikbaar is. Om dit na te gaan, ga naar Menu > Instellingen > Energiemeting.

Klik dan op het potloodje naast de lijn Meetmodules.

Indien een software update voor een of meerdere metermodules beschikbaar is, zal een of meerdere blauwe knoppen verschijnen. Klik op de blauwe knop(pen) om de update te installeren.

OPGEPAST: de installatie kan enkele minuten duren. Schakel de metermodule en boxx niet uit tijdens de installatie.

Het is belangrijk om je metermodules up to date te houden, om ervoor te zorgen dat boxx op een optimale manier werkt.