Wat is de betekenis van de ledlampjes op de ketelmodule?

• Alle lampjes uit: er is geen stroomtoevoer naar de ketelmodule.
  • Led A knippert groen: de ketelmodule start op.
  • Led A groen: de ketelmodule is actief.
  • Led B knippert oranje: de ketelmodule zoekt verbinding met het scherm van boxx.
  • Led B groen: er is een goede verbinding tussen de ketelmodule en het scherm van boxx.
  • Led B oranje: de ketelmodule is niet (goed) verbonden met het scherm van boxx
  • Led B rood: installatiefout.
  • Led C knippert oranje: de ketelmodule zoekt verbinding met de cv-ketel.
  • Led C groen: er is een goede verbinding met de cv-ketel.
    • Bij OpenTherm: lampje brandt continu.
    • Bij Aan/Uit: lampje brandt alleen als de verwarmingsinstallatie wordt aangeschakeld.
  • Led C rood: geen OpenTherm mogelijk op de cv-ketel, terwijl boxx als OpenThermthermostaat is geconfigureerd.