Waterkit: hoe moet ik de prijs van water invoeren (of aanpassen)?

Zie je je waterverbruik in m³, maar niet uitgedrukt in euro? De prijs van water werd in boxx niet ingevoerd? Of je prijs is gewoonweg niet juist en wens je het aanpassen? Hier is hoe je moet het doen.

Op het boxx scherm, ga je naar Menu > Instellingen > Energiemeting > Watertarief

Klik op de prijs van water om een digitale keyboard te laten verschijnen: voer je waterprijs in. Dewelke? Selecteer je waterprijs op basis van je watermaatschappij en je gezinsamenstelling.

Voor Brussel selecteer je Vivaqua en voor Wallonië SWDE. Voor Vlaanderen, kies je watermaatschappij op basis van deze kaart.

Wanneer je prijs wordt ingevoerd, druk op het groene vinkje om je keuze te valideren. En daarme ben je klaar :-)