Hoe kan ik mijn account op alle toestellenineens uitloggen?

Engie heeft de mogleijkheid voorzien om via de klantenzone ineens je account uit te kunnen loggen op alle toestellen waar er de app actief is.
U kunt deze webpagina openen via het scherm "Profiel":

Tik op "Je persoongegevens", hierdoor kom je terecht bij jouw persoonsgegevens in je ENGIE klantenzone.

In het deel "Logingegevens" vind je onder de rubriek "Je aangesloten applicaties" een knop "Beheer applicaties". Als je hierop tik kom je op het scherm "Overzicht van verbonden applicaties".

Eenmaal op de pagina "Overzicht van verbonden applicaties" hoeft u alleen maar op de knop "Uitloggen" te tikken om je op alle toestellen tegelijk uit te loggen.