Hoe kan ik stoppen met het gebruik van de app en zorgen dat ENGIE geen gedetailleerde verbruiksgegevens meer ontvangt?

Als u wilt stoppen met het gebruik van de app, logt u eenvoudig uit en verwijdert u de app van uw apparaat.

Om te zorgen dat ENGIE geen nieuwe gedetailleerde verrbuiksgegevens meer ontvangt moet je je mandaat voor het delen van verbruiksgegevens met ENGIE intrekken in de Fluvius klantenzone.

• Hoe kan ik het mandaat voor het delen van mijn verbruiksgegevens met ENGIE intrekken ?

Let op:

  • Het intrekken van je mandaat stopt het delen van het verbruiksgegevens vanuit het moment van intrekken, de verbruiksgegevens voor de periode dat je de app gebruikte worden hierdoor niet verwijderd. Als je later de Smart app opnieuw wil gebruiken zal je opnieuw een mandaat moeten geven aan ENGIE via de Fluvius klantenzone.
  • Als u zich de Smart Live-service activeert, wordt deze service niet beëindigd door de app van je toestel te verwijderen. De aanrekening van de service blijft doorlopen via de energiefactuur. Zie voor meer informatie over het beëindigen van de Smart Live-service:
    Hoe kan ik mijn Smart Live-service beëindigen?