Hoe kan ik de toestemming voor het delen van mijn verbruiksgegevens met ENGIE intrekken?

Om je toestemming voor het delen van je verbruiksgegevens in te trekken, moet je inloggen op het Fluvius klantportaal.

Als je klikt op het onderdeel ‘verbruik’ verschijnen jouw EANs. Onder elke EAN zie je of er aanvragen werden gedaan voor deze EAN. Door rechts op het vinkje te klikken verschijnen alle aanvragen op het scherm. Om de toestemming met ENGIE te verwijderen klik je naast elke aanvraag waarin staat ‘gedeeld met Electrabel’ op het vuilbak icoontje om deze te verwijderen. Dit herhaal je voor al je EANs.

Als je dit hebt gedaan zijn al je toestemmingen voor het delen van data met ENGIE ingetrokken en zal je ook geen data meer in de Smart app ontvangen.