Lesgever Elektriciteit - Vlaanderen

Vlaanderen

Corporateservices (ZZFCOR)

Onbepaalde duur

Fulltime

De Training Academy van ECS in Vlaanderen is op zoek naar een getalenteerde docent Elektriciteit.
 
Combineer jouw passie voor lesgeven met jouw kennis van elektriciteit!
Als enthousiaste lesgever, met bij voorkeur een pedagogisch getuigschrift en ervaring op het terrein, vind je in deze job de mogelijkheid om jouw expertise te delen en mee te werken aan veiligheidsopleidingen.
 

Nieuwsgierig? Kom hieronder meer te weten over deze boeiende job en solliciteer!

 • je gaat afwisselend aan de slag in de opleidingscentra in Vlaanderen en bij de klant ter plaatse, waar je met veel passie jouw theoretische kennis deelt
 • aan jouw doelpubliek geef je een aantal praktische vaardigheden mee die bijdragen tot het bevorderen van de veiligheidscultuur op het werk
 • ook op inhoudelijk vlak draag je bij aan een continue verbetering van de bestaande veiligheidsopleidingen
 • jouw Team Manager informeer je regelmatig over hoe alles verloopt

 

Je bezit de motivatie en gedrevenheid om van elke opleiding een succes te maken!

Om je hierbij te helpen:

 • heb je bij voorkeur een pedagogisch getuigschrift en eventueel een aanvullende vorming Preventieadviseur
 • bezit je ervaring op het terrein met betrekking tot arbeidsveiligheid en risicovolle taken
 • heb je een goede kennis van elektriciteit (BA4/BA5)
 • heb je een grondige theoretische en/of praktische kennis van veiligheid door opleiding en/of ervaring – een safety & quality mindset is onontbeerlijk
 
Daarnaast kent MS Office (Word, PowerPoint, Outlook …) geen geheimen voor jou en beschik je over een rijbewijs B, aangezien je regelmatig op verplaatsing zal werken.
 
Als lesgever ben je uiteraard communicatief én gefocust op de noden van de klant. ‘Team player’ en ‘flexibiliteit’ zijn begrippen die jij in je job omzet naar de praktijk.  
 
Tot slot spreek en schrijf je perfect in het Nederlands. Kennis van een andere taal, bij voorkeur Frans, is zeker een pluspunt.
 
ECS maakt deel uit van EQUANS, de nieuwe naam van ENGIE Solutions in België, en is expert op vlak van veiligheid (klassiek & nucleair) en preventie (Health & Safety). Met meer dan 100 medewerkers wordt er dagelijks nagedacht over de verbetering van de veiligheid op het werk. Zij staan klanten bij door het aanbieden van resultaatgerichte veiligheidsopleidingen en doelgericht advies. Voor de concrete uitwerking gaan onze preventie adviseurs op het terrein voor het uitvoeren van observaties, analyse, controle en advies. Onze ultieme missie bestaat erin onze klanten te begeleiden in het bereiken van een doeltreffende veiligheidscultuur.
Je komt terecht in een aangenaam team met veel afwisseling waar je jouw kennis kan overdragen maar ook uitbreiden via talrijke opleidingen en bijscholingen.
 
Jouw carrière bij ECS?
 
Dat wil zeggen jouw talenten inzetten in een gevarieerde en boeiende job bij een groeiend toonaangevend bedrijf. Maar ook:
 • een competitief salarispakket met verschillende extralegale voordelen
 • de mogelijkheid om jouw kennis van veiligheid en industriële omgevingen verder uit te breiden
 • aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden binnen een internationale organisatie
 • samenwerken met leuke collega’s in een aangename werksfeer
 
Zit veiligheid in je genen en ben je gepassioneerd? Solliciteer dan snel! Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken.
 
Heeft deze job jouw aandacht getrokken maar zit je nog met vragen?
Stel ze aan onze HR-collega Bryan Barnes – bryan.barnes@external.engie.com
 

Andere interressante jobs