We zijn op zoek naar een groot aantal Ingenieurs. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Je bent een ingenieur en je wenst actief deel te nemen aan de energetische omschakeling van ons land. ENGIE biedt jou vele carrièremogelijkheden en een veelvoud aan boeiende banen. Met of zonder ervaring van betekenis in een gelijkaardige functie, een diploma van ingenieur in de elektronica of als werktuigbouwkundig ingenieur, als teamleider of in onderzoek en ontwikkeling.... je vindt bij ons de carrière die aan je verwachtingen voldoet. Bekijk onze jobaanbiedingen en sluit je aan bij ons UPtimistic team om ons land om te vormen tot een slimme energiekampioen!

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor ingenieurs

Piping Designer

Antwerp HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij op zoek naar een functie als Piping Designer in Antwerpen?. Solliciteer snel en ontdek de wereld van Refrigeration bij ENGIE Axima. Je bent verantwoordelijk voor zowel de uitvoering als het design van een project.

Meer info

Solar Engineer

Roeselare - Fabricom Renewable (ZZFREN)

De ENGIE Groep wil een leidinggevende rol spelen in de energietransitie en dus is hernieuwbare energie ook voor ENGIE Fabricom een belangrijk onderdeel van onze strategie. ENGIE Fabricom is met haar Departement Solar Technics één van de marktleiders in de markt van de fotovoltaïsche installaties. We zijn op zoek naar een extra medewerker om onze groei mee gestalte te geven.

Meer info

Project Manager Oost- en West-Vlaanderen

Antwerp - Thermoco HVAC (ZZFHVAC)

Solliciteer snel en ontdek de wereld van HVAC bij ENGIE Axima – Thermoco. Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij ingenieur

Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Alle vacatures voor ingenieur