2 openstaande vacatures voor ingenieurs Andere bij ENGIE

In het proces van de energiemodernisering staat ENGIE op de eerste plaats door vernieuwende en groene concepten aan te bieden. Heb je interesse in een functie als ingenieur in het interessante energiemilieu ? De groep ENGIE is de ideale firma voor jouw profiel ! Solliciteer nu meteen : wij verwerken jouw cv en motivatiebrief zo spoedig mogelijk.

Health, Safety & Environment Manager

Kallo (Beveren-Waas) Airport (ZZFAIR)

Beheert, onderhoudt en doet de uitbating van grootschalige aardgas-, biomassa- en WKK-eenheden van ENGIE in Europa. JOUW DAG: Als HSE-manager geef je leiding aan een enthousiast team van enkele preventieadviseurs en een milieucoördinator, en sta je in voor het vertalen, implementeren en het ondersteunen van het HSE-beleid.

Meer info

Project Engineer Water North

Oostende - Fabricom Water (ZZFWAT)

Het departement Water North Sectie Marine Technics legt zich toe op de elektrische en elektronische installaties in de havengebieden en op zee. De sectie profileert zich als specialist op het gebied van VTS, offshore automatisatie, hydrometeo- en havensignalisatiesystemen en maritiem gerelateerde onderhoudsovereenkomsten. Voor onze vestiging in Oostende zijn wij op zoek naar een: Project Engineer Water North.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Andere
Vestiging in oostende
Offshore automatisatie Elektronische installaties
Elektrische en elektronische installaties
Departement water Water north
Sectie marine technics
Project engineer