6 openstaande vacatures voor ingenieurs Automatisatie - Electronica bij ENGIE

De maatschappij ENGIE is een onmisbare leader op het vlak van energietransitie en ontwikkelt voornamelijk in Europa en in de jonge industrielanden. Ben je op zoek naar werk dat volledig beantwoordt aan jouw professionele behoeften, bij voorkeur binnen een snelgroeiende onderneming? Onze onderneming ENGIE kan continu meer dynamische mensen gebruiken een goede analystische geest. Solliciteer nu: wij houden ons efficiƫnt bezig met jouw cv en motivatiebrief.

Automation Engineer

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Voor onze vestiging in Aartselaar zijn we voor de INFRA Automation afdeling op zoek naar een Automation Engineer. Je zal ingeschakeld worden voor het ontwerpen, configureren in bedrijf nemen en onderhouden van automatiseringsoplossingen, indivueel of in team. Je werkt mee aan de gerelateerde projecten van onze afdeling: Je bent betrokken bij de volledige cyclus: analyse, design, implementatie testen en documentatie.

Meer info

Project Ingenieur Automatisatie

Genk Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een Automation Engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten.

Meer info

Lead Project Engineer Automation

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een automation engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten.

Meer info

Lead Engineer Hardware

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een: LEAD ENGINEER. Als Project Engineer Electrical Engineering & Hardware ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en opstellen van de hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem, teneinde de optimale uitvoering, inbedrijfname en functionering van de installatie te verwezenlijken conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant.

Meer info

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Project Engineer Software - IT

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Process Solutions is bij ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een Project Engineer Software/IT om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van opdrachten in eigen beheer.

Meer info

Project Engineer Automation +ICT

Geel Industry (ZZFIND)

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Automatisatie - Electronica
Project engineer
Automation engineer Projecten bij één
Consultancy team
Volledige cyclus Vestiging in aartselaar
Onderhouden van automatiseringsoplossingen
Configureren in bedrijf