12 openstaande vacatures voor ingenieurs Automatisatie - Electronica bij ENGIE

De maatschappij ENGIE is een firma met een wereldwijde dimensie en telt meer dan 160 000 werknemers. Het bedrijf integreert sociale, maatschappelijke en ecologische aspecten in zijn bedrijfspolitiek. Zoek je een job als ingenieur in de automatisatie-electronica in een innovatieve structuur ? Bij ENGIE plannen we om 12 ingenieur aan te nemen die gekwalificeerd en dynamisch zijn. Wil je aansluiten bij ons team ? Geef ons dan je sollicitatiedossier (curriculum vitae en motivatiebrief) !

Automation Engineer

Aartselaar IT (ZZFIT)

Voor het departement Security & AudioVisual, dat deel uitmaakt van de divisie Infra binnen de Business Unit Belgian Operations, en dat gevestigd is in Aartselaar, zijn wij door de uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar een Senior Automation Engineer. Je werkt als analist-programmeur voor het schrijven van beveiligingstoepassingen, in nauwe samenwerking met het reeds bestaande team van software engineers. Je bent medeverantwoordelijk voor de technische analyse en het ontwikkelen van de software oplossingen.

Meer info

Automation Engineer

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een automation engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten.

Meer info

Automation Engineer Zaventem en Aartselaar

Vlaanderen Industry (ZZFIND)

Het departement SECURITY ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatieknooppunten (POP) enz. Je staat in voor de configuratie van de toegepaste systemen binnen onze security afdeling.

Meer info

Project Ingenieur Automatisatie

Genk Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een Automation Engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Engineer Instrumentatie

Genk Industry (ZZFIND)

Process Solutions is het departement binnen ENGIE Fabricom dat automatiseringsoplossingen bij industriële klanten realiseert. Enginius is het consultancyluik dat zich specialiseert in het outsourcen van engineers met een expertise in automatisatie, elektriciteit en instrumentatie. Momenteel zijn we dringend op zoek naar een Engineer instrumentatie om ons consultancyteam te versterken.

Meer info

Supply Chain Engineer

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor onze logistieke afdeling CLS gevestigd in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een Supply Chain Engineer. Optimaliseren van bestaande processen & informatisatie van administratieve flows: Warehouse, Fleet, Tools & Equipment en Track & Trace. Verbeteringsprojecten initiëren en implementeren, voor onder meer: Beheer van gereedschappen op basis van RFID.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Lead Engineer Hardware

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een: LEAD ENGINEER. Je takenpakket omvat oa: Bespreken, ontwerpen, uitvoeren, opvolgen en afstemmen van het luik hardware binnen het kader van projecten met collega’s en klanten om veilig te stellen dat de uitvoering conform is aan de specificaties van de projectovereenkomsten en gebeurt binnen de vooropgestelde termijn en het voorziene budget.

Meer info

Lead Project Engineer Automation

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Automatisatie - Electronica
Automation engineer
Project engineer Outsourcen van engineers
Industriële klanten
Expertise in automatisatie Departement binnen engie
Automatiseringsoplossingen bij industriële klanten
Engineer instrumentatie