12 openstaande vacatures voor ingenieurs Automatisatie - Electronica bij ENGIE

Op het niveau van de moderne energievoorzieningen neemt ENGIE het voortouw door digitale en groenere concepten aan te bieden. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een betrouwbare werkgever met toenemend succes en een baan met toegevoegde waarde? Met de 12 openstaande vacatures als ingenieur hebben wij zonder twijfel de job die bij jou past. Solliciteer: wij behandelen jouw cv en motivatiebrief met snelheid en discretie.

Automation Engineer

Aartselaar IT (ZZFIT)

Voor het departement Security & AudioVisual, dat deel uitmaakt van de divisie Infra binnen de Business Unit Belgian Operations, en dat gevestigd is in Aartselaar, zijn wij door de uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar een Senior Automation Engineer. Je werkt als analist-programmeur voor het schrijven van beveiligingstoepassingen, in nauwe samenwerking met het reeds bestaande team van software engineers. Je bent medeverantwoordelijk voor de technische analyse en het ontwikkelen van de software oplossingen.

Meer info

Automation Engineer

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een automation engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten.

Meer info

Automation Engineer Zaventem

Vlaanderen Industry (ZZFIND)

Het departement SECURITY ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatieknooppunten (POP) enz. Je staat in voor de configuratie van de toegepaste systemen binnen onze security afdeling.

Meer info

Project Ingenieur Automatisatie

Genk Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een Automation Engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Engineer Instrumentatie

Genk Industry (ZZFIND)

Process Solutions is het departement binnen ENGIE Fabricom dat automatiseringsoplossingen bij industriële klanten realiseert. Enginius is het consultancyluik dat zich specialiseert in het outsourcen van engineers met een expertise in automatisatie, elektriciteit en instrumentatie. Momenteel zijn we dringend op zoek naar een Engineer instrumentatie om ons consultancyteam te versterken.

Meer info

Lead Engineer Software

Antwerpen Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Lead Engineer Hardware

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een: LEAD ENGINEER. Je takenpakket omvat oa: Bespreken, ontwerpen, uitvoeren, opvolgen en afstemmen van het luik hardware binnen het kader van projecten met collega’s en klanten om veilig te stellen dat de uitvoering conform is aan de specificaties van de projectovereenkomsten en gebeurt binnen de vooropgestelde termijn en het voorziene budget.

Meer info

Lead Project Engineer Automation

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Automatisatie - Electronica
Automation engineer
Project engineer Nabouwen van processen
Departement airport
Airport systems Outsourcen van engineers
Industriële klanten
Expertise in automatisatie