2 openstaande vacatures voor ingenieurs Automatisatie - Electronica in Aartselaar bij ENGIE

De groep ENGIE is een van de voornaamste distributeurs van energie en handelt voornamelijk op Europees niveau. Ben je gediplomeerd ingenieur en lijkt een baan in de automatisatie-electronica jou een boeiende carrièrekans? Er zijn 2 beschikbare jobs als ingenieur bij ENGIE, overwegend gesitueerd in onze filialen gesitueerd in Aartselaar. Als je wenst om toe te treden tot ons team, aarzel dan niet om ons snel je kandidatuur te sturen!

Automation Engineer

Aartselaar IT (ZZFIT)

Voor het departement Security & AudioVisual, dat deel uitmaakt van de divisie Infra binnen de Business Unit Belgian Operations, en dat gevestigd is in Aartselaar, zijn wij door de uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar een Senior Automation Engineer. Je werkt als analist-programmeur voor het schrijven van beveiligingstoepassingen, in nauwe samenwerking met het reeds bestaande team van software engineers. Je bent medeverantwoordelijk voor de technische analyse en het ontwikkelen van de software oplossingen.

Meer info

Automation Engineer

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Voor onze vestiging in Aartselaar zijn we voor de INFRA Automation afdeling op zoek naar een Automation Engineer. Je zal ingeschakeld worden voor het ontwerpen, configureren in bedrijf nemen en onderhouden van automatiseringsoplossingen, indivueel of in team. Je werkt mee aan de gerelateerde projecten van onze afdeling: Je bent betrokken bij de volledige cyclus: analyse, design, implementatie testen en documentatie.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Automatisatie - Electronica
Volledige cyclus
Vestiging in aartselaar Onderhouden van automatiseringsoplossingen
Configureren in bedrijf
Infra automation Automation engineer
Technische analyse
Team van software engineers