3 openstaande vacatures voor ingenieurs Automatisatie - Electronica in Antwerpen bij ENGIE

De ruime expertise van de medewerkers en hun multidisciplinaire karakter zijn de motor van de ontwikkeling van ENGIE. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een betrouwbaar bedrijf in volle groei en ook een verrijkende functie? Zo’n 3 betrekkingen als ingenieur zijn vacant binnen ENGIE, voornamelijk beschikbaar in onze filialen in Antwerpen. Als je ernaar uitkijkt om toe te treden tot ons team, bezorg ons dan je sollicitatiedossier!

Automation Engineer

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een automation engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten.

Meer info

Lead Engineer Software

Antwerpen Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Lead Engineer Hardware

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een: LEAD ENGINEER. Je takenpakket omvat oa: Bespreken, ontwerpen, uitvoeren, opvolgen en afstemmen van het luik hardware binnen het kader van projecten met collega’s en klanten om veilig te stellen dat de uitvoering conform is aan de specificaties van de projectovereenkomsten en gebeurt binnen de vooropgestelde termijn en het voorziene budget.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Automatisatie - Electronica
Projecten bij één
Consultancy team Industriële automatisering
Departement voor industriële automatisering
Process solutions Projecten met collega
Collega ’s
Lead engineer