2 openstaande vacatures voor ingenieurs Automatisatie - Electronica in Genk bij ENGIE

Als internationaal bekende leider in de energiewereld bedenkt ENGIE onberispelijk vernieuwende oplossingen om te beantwoorden aan de wensen van de markt en doeltreffend de wereldwijde energieproblemen van morgen op te lossen. Zoek je werk dat op jouw lijf geschreven is, bij een sterke welvarende werkgever? Onze onderneming ENGIE heeft steeds nood aan energieke partners een uitstekende analystische geest. Als je ernaar uitkijkt om toe te treden tot ons team, aarzel dan niet om snel je sollicitatiedossier (cv en motivatiebrief) te geven aan de verantwoordelijke van de aanwervingen!

Project Ingenieur Automatisatie

Genk Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een Automation Engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten.

Meer info

Engineer Instrumentatie

Genk Industry (ZZFIND)

Process Solutions is het departement binnen ENGIE Fabricom dat automatiseringsoplossingen bij industriële klanten realiseert. Enginius is het consultancyluik dat zich specialiseert in het outsourcen van engineers met een expertise in automatisatie, elektriciteit en instrumentatie. Momenteel zijn we dringend op zoek naar een Engineer instrumentatie om ons consultancyteam te versterken.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Automatisatie - Electronica
Projecten bij één
Industriële automatisering Departement voor industriële automatisering
Consultancy team
Automation engineer Outsourcen van engineers
Industriële klanten
Expertise in automatisatie