2 openstaande vacatures voor ingenieurs Calculator - Tekenaar bij ENGIE

Als wereldwijd gerenommeerde tussenpersoon in de energiesector ontwerpt ENGIE op een vlekkeloze manier originele innovaties om tegemoet te komen aan de vragen van haar cliƫnteel en doeltreffend de wereldomvattende energieproblemen van morgen aan te gaan. Zoek je en een kwaliteitsvolle betrekking? Wij zijn de firma die je nodig hebt! Om te solliciteren, informeer bij onze medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de aanwervingen.

Senior Design Engineer

Brussels Electricityproduction (ZZFELE)

Wij zoeken een Senior Design Engineer. Je zorgt ervoor dat alle wijzigingen/projecten die worden uitgevoerd binnen de aan jou toegewezen entiteit bijdragen tot het handhaven of het verbeteren van het originele ontwerp van de eenheden van het park. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de design reviews die gehouden worden in het kader van projecten.

Meer info

Junior Tendering Engineer

Genk Industry (ZZFIND)

Voor onze vestiging in Genk zijn wij op zoek naar een Junior Tendering Engineer. Als Junior Tendering Engineer maak je deel uit van het projectteam voor onze E&I dossiers. Als Junior Tendering Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken en opstellen van kostprijsberekeningen binnen de divisie E&I. Je calculeert de elektrische installatie op basis van een uitgewerkt bestek, een plaatsbezoek of van een eigen ontwerp/studie met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad.

Meer info

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Calculator - Tekenaar
Junior tendering
Toegewezen entiteit Originele ontwerp
Design reviews
Senior design Vestiging in genk
Opstellen van kostprijsberekeningen
Elektrische installatie