2 openstaande vacatures voor ingenieurs Calculator - Tekenaar bij ENGIE

De opwekking en de distributie van elektriciteit, de productie en de distributie van gas en energieprestaties zijn grote polen van ENGIE. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een betrouwbaar bedrijf in volle ontwikkeling en ook een functie met toegevoegde waarde? Met de 2 openstaande jobs als ingenieur hebben wij vast en zeker de job die de plannen die je hebt omtrent je loopbaan kan vervullen. Solliciteer nu: zo spoedig mogelijk.

Senior Design Engineer

Brussels Electricityproduction (ZZFELE)

Wij zoeken een Senior Design Engineer. Je zorgt ervoor dat alle wijzigingen/projecten die worden uitgevoerd binnen de aan jou toegewezen entiteit bijdragen tot het handhaven of het verbeteren van het originele ontwerp van de eenheden van het park. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de design reviews die gehouden worden in het kader van projecten.

Meer info

Junior Tendering Engineer

Genk Industry (ZZFIND)

Voor onze vestiging in Genk zijn wij op zoek naar een Junior Tendering Engineer. Als Junior Tendering Engineer maak je deel uit van het projectteam voor onze E&I dossiers. Als Junior Tendering Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken en opstellen van kostprijsberekeningen binnen de divisie E&I. Je calculeert de elektrische installatie op basis van een uitgewerkt bestek, een plaatsbezoek of van een eigen ontwerp/studie met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Calculator - Tekenaar
Junior tendering
Toegewezen entiteit Originele ontwerp
Design reviews
Senior design Vestiging in genk
Opstellen van kostprijsberekeningen
Elektrische installatie