6 openstaande vacatures voor ingenieurs Electriciteit bij ENGIE

Als internationale energiegroep biedt ENGIE op een onberispelijke manier ambitieuze technologieën om een adequaat antwoord te bieden op de eisen van haar cliënteel en succesvol de wereldomvattende energiekwesties van morgen op te lossen. Je hebt het diploma van ingenieur en de electriciteit boeit je enorm ? Het bedrijf ENGIE zoekt constant nieuwe ondernemende werknemers die vindingrijk zijn. Solliciteer : met efficiëntie en discretie.

Quality Controller - afdeling Elektromotoren

Antwerp Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom Maintenance is op zoek naar een Quality Controller. Je bent verantwoordelijk voor het volledige kwaliteitsoverzicht in de onderhoud- en herstelwerkplaats van elektromotoren. Je doet de review van de geldende procedures en protocolrapporten en waar nodig stel je nieuwe procedures op.

Meer info

Werkvoorbereiders elektrisch

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

De kerncentrale van Doel is op zoek naar een elektrisch werkvoorbereider om het team van Maintenance te versterken. Het voorbereiden van de diverse onderhoudsactiviteiten binnen het vakgebied: Preventief onderhoud. Je volgt de uitvoering op en ziet erop toe dat alles correct verloopt.

Meer info

Project Engineer

Oost-Vlaanderen Industry (ZZFIND)

De divisie Buildings verzorgt de elektrische uitrusting van bestaande en nieuwe gebouwencomplexen en dit zowel in de openbare als in de privé sector. Voor de divisie Buildings te Desteldonk zoeken wij een (m/v) Project Engineer. Als Project Engineer werk je mee aan de realisatie van verschillende projecten.

Meer info

Werkvoorbereider Electriciteit - Instrumentatie

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor onze klant kerncentrale Doel zijn we op zoek naar projectmedewerkers. Specifiek zoeken we Werkvoorbereiders / Project Engineers voor de maintenance afdeling en dit binnen volgende disciplines: Instrumentatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Manager Werkvoorbereiding Elektriciteit, Instrumentatie & Mechanica (Offshore Wind)

Hoboken Offshorewind (ZZFOFF)

Voor onze Divisie Offshore Wind (Hoboken) zoeken wij een Manager Werkvoorbereiding Elektriciteit, Instrumentatie & Mechanica, Offshore Wind. Als Manager Werkvoorbereiding stuur jij het team van werkvoorbereiders aan, die op hun beurt de technische voorbereidingen doen ter ondersteuning van de Constructie afdeling. Je analyseert de workload van je team op basis van het aantal projecten en zorgt ervoor, met ondersteuning van HR, dat de nodige mensen ter beschikking worden gesteld.

Meer info

Solar Engineer

Roeselare - Fabricom Renewable (ZZFREN)

De ENGIE Groep wil een leidinggevende rol spelen in de energietransitie en dus is hernieuwbare energie ook voor ENGIE Fabricom een belangrijk onderdeel van onze strategie. ENGIE Fabricom is met haar Departement Solar Technics één van de marktleiders in de markt van de fotovoltaïsche installaties. We zijn op zoek naar een extra medewerker om onze groei mee gestalte te geven.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electriciteit
Divisie buildings
Project engineer Manager werkvoorbereiding
Team van maintenance
Elektrisch werkvoorbereider Diverse onderhoudsactiviteiten
Volledige kwaliteitsoverzicht
Nieuwe procedures