4 openstaande vacatures voor ingenieurs Electriciteit bij ENGIE

De activiteiten van de internationale maatschappij ENGIE betreffen drie delen: opwekking en distributie van elektriciteit, productie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Op zoek naar werk dat helemaal overeenkomt met jouw ambities, bij een succesvolle werkgever? Er zijn op dit moment 4 plaatsen voor ingenieur open bij ENGIE. Aarzel niet om meteen jouw cv en motivatiebrief te versturen: wij houden er ons spoedig en vertrouwelijk mee bezig.

Werkvoorbereiders elektrisch

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

De kerncentrale van Doel is op zoek naar een elektrisch werkvoorbereider om het team van Maintenance te versterken. Het voorbereiden van de diverse onderhoudsactiviteiten binnen het vakgebied: Preventief onderhoud. Je volgt de uitvoering op en ziet erop toe dat alles correct verloopt.

Meer info

Process Engineer

Fleurus Industry (ZZFIND)

Wij zijn op zoek naar een Process Engineer voor onze divisie ENGIE Fabricom Industrie Sud met vestigingen in Fleurus en Ans. Onder leiding van de Head of Design Engineers en de Project Manager bestaat jouw missie uit de volgende taken: Jouw missie. Bepalen van het basis proces ontwerp van de installatie en dit in overeenstemming met de contractuele vereisten.

Meer info

Drive Train Support Engineer

Genk Industry (ZZFIND)

Voor ons departement E&I in Genk zoeken we een Drive Train Support Engineer. Als Drive Train Support Engineer voer je zelfstandig (of onder begeleiding) metingen en analyses uit op industriële installaties. Met als doel inzicht te krijgen over de conditie van de machine(s).

Meer info

Opleiding tot Productieleider

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

De Business Unit Generation beheert, onderhoudt en doet de uitbating van grootschalige aardgas-, biomassa- en WKK-eenheden van ENGIE in Europa. Immers, wij streven ernaar om een perfecte aanvulling te zijn op hernieuwbare energie en dit door het inzetten van flexibele, performante en CO2-lage installaties. Je dag is er één vol variatie en ziet er als volgt uit: Je zorgt voor de uitbating van de installaties conform de geldende voorschriften.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electriciteit
Team van maintenance
Elektrisch werkvoorbereider Diverse onderhoudsactiviteiten
Industriële installaties
Doel inzicht Departement e&i
Train support engineer
E&i in genk