3 openstaande vacatures voor ingenieurs Electriciteit bij ENGIE

De groep ENGIE is een van de belangrijkste leveranciers van energie en handelt grotendeels in Europa en in de opkomende landen. Ben je ingenieur van opleiding en beoog je een gunstige functie in de sector van de electriciteit? Momenteel worden 3 ingenieur gezocht in de verschillende afdelingen van ENGIE. Als je meer inlichtingen wilt krijgen omtrent de waarden van ons bedrijf, contacteer onze HR-teams.

Process Engineer

Fleurus Industry (ZZFIND)

Wij zijn op zoek naar een Process Engineer voor onze divisie ENGIE Fabricom Industrie Sud met vestigingen in Fleurus en Ans. Onder leiding van de Head of Design Engineers en de Project Manager bestaat jouw missie uit de volgende taken: Jouw missie. Bepalen van het basis proces ontwerp van de installatie en dit in overeenstemming met de contractuele vereisten.

Meer info

Drive Train Support Engineer

Genk Industry (ZZFIND)

Voor ons departement E&I in Genk zoeken we een Drive Train Support Engineer. Als Drive Train Support Engineer voer je zelfstandig (of onder begeleiding) metingen en analyses uit op industriële installaties. Met als doel inzicht te krijgen over de conditie van de machine(s).

Meer info

Onderhoudselektricien

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie!. Voor onze vloot van WKK-eenheden (warmtekrachtkoppeling), voornamelijk gelegen op de sites van grote chemische bedrijven in de Antwerpse haven, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien. JOUW UITDAGING als onderhoudselektricien: Jouw kerntaak als onderhoudselektricien is het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de diverse WKK-installaties van ENGIE.

Meer info

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electriciteit
Industriële installaties
Doel inzicht Departement e&i
Train support engineer
E&i in genk Drive train
Vestigingen in fleurus
Proces ontwerp