2 openstaande vacatures voor ingenieurs Electriciteit in Antwerpen bij ENGIE

De productie en de distributie van elektriciteit, de winning van gas en energiediensten vormen delen van ENGIE. Je hebt het diploma van ingenieur en de electriciteit boeit je enorm? Met de 2 in te vullen vacatures als ingenieur heeft ENGIE gegarandeerd de betrekking die perfect bij jou past. Wil je aansluiten bij ons team? Geef ons dan je curriculum vitae en motivatiebrief!

Opleiding tot Productieleider

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie!. Als Productieleider zorg je voor de dagelijkse uitbating van onze installaties op BASF (Zandvliet Power), Covestro en Arlanxeo in ondersteuning van de (Assistant) Operations Manager Zalanco. Je treft de nodige maatregelen om de veiligheid van het personeel en de installaties te garanderen.

Meer info

Onderhoudselektricien

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie!. Voor onze vloot van WKK-eenheden (warmtekrachtkoppeling), voornamelijk gelegen op de sites van grote chemische bedrijven in de Antwerpse haven, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien. JOUW UITDAGING als onderhoudselektricien: Jouw kerntaak als onderhoudselektricien is het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de diverse WKK-installaties van ENGIE.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electriciteit
Nodige maatregelen
Installaties op basf Dagelijkse uitbating
Zandvliet power
Operations manager Vloot van wkk
Installaties van engie
Diverse wkk