9 openstaande vacatures voor ingenieurs Electromechanisch bij ENGIE

De expertise van de medewerkers en de verscheidenheid van de functies zijn de grootste troeven van de groep ENGIE. Zoek je werk dat volledig matcht met jouw professionele profiel, bij een bloeiende werkgever? Onder de 9 werkaanbiedingen voor ingenieur lijdt het geen twijfel dat wij de post hebben die kan beantwoorden aan je professionele ambities. Wacht niet langer om jouw sollicitatie in te dienen: we zullen deze met snelheid en discretie verwerken.

Onderhoudsmanager Meet- en regeltechnieken

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie!. Als onderhoudsmanager geef je leiding aan een team van ongeveer 12 meet-en regeltechniekers, en je bent verantwoordelijk voor een veilige, milieuvriendelijke, betrouwbare en kostenbewuste uitvoering van het onderhoud op vlak van Instrumentatie & Controlebesturingen. Je beheert budgetten en kosten en je implementeert het beleid van de entiteit tot op de werkvloer.

Meer info

Project Manager

België Industry (ZZFIND)

Project Manager in Vlaanderen, Brussel en Wallonie. Om te werken aan projecten op tertiair en industrieel vlak. Jouw challenges: Je bent industrieel ingenieur en het beheer en uitvoeren van een project (van het lastenboek tot de definitieve oplevering) hebben geen geheimen meer voor jou.

Meer info

Sector Manager

België HVAC (ZZFHVAC)

Jouw challenges: Als Sector Manager behoren het financiële, technische en menselijke beheer tot je dagdagelijkse taken. Een van de sleutelrollen van de Sector Manager is ook het actief op zoek gaan naar verbeteringen en innovaties van deze installaties binnen het kader van de energietransitie.

Meer info

Estimating Engineer

Aartselaar Energyefficient (ZZFENE)

Voor onze vestiging in Aartselaar zijn wij op zoek naar een Estimating Engineer. Je calculeert de elektrische installatie op basis van een uitgewerkt bestek, een plaatsbezoek of van een eigen ontwerp/studie met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Je controleert de begroting op volledigheid en juistheid en ziet erop toe dat inschrijfstukken of offertes compleet zijn en op tijd worden ingediend.

Meer info

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Project Engineer

België Energyefficient (ZZFENE)

Project Engineer in Vlaanderen, Brussel en Wallonie. Om te werken op tertiaire en industriële sites. Jouw challenges: Als Project Engineer bestaan je taken uit het vinden van technische oplossingen inzake elektromechanica, elektriciteit en automatisering.

Meer info

Technieker gas- en stoomturbines

Brussels Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie!. Wij zijn op zoek naar een Technieker gas- en stoomturbines., waarvan de werkzaamheden zich verspreiden over het ganse. Op deze wijze wil ENGIE Generation Europe de perfecte aanvulling zijn op hernieuwbare energie, en helpt zij grote industriële klanten om de transitie te maken naar het meest energie-efficiënte productieproces inclusief het.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Teamleader DocManagement Drawings

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

De dienst DocManagement maakt deel uit van de afdeling Continuous Improvement Management en staat binnen de Kerncentrale Doel in voor het beheer en verwerken van informatie onder de vorm van documenten, tekeningen, archieven en klassementen. Voor de efficiënte behandeling van de ons toevertrouwde opdrachten voor tekenwerk zoeken wij voor team Drawings een gemotiveerde teamleader. Samen met het diensthoofd DocManagement sta je in voor het leidinggeven aan, het coachen en motiveren van een team medewerkers.

Meer info

Project Engineer Hardware

Geel Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een Hardware engineer. Als hardware engineer ben je verantwoordelijk voor het elektrisch en hardware ontwerp van de installaties.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electromechanisch
Project engineer
Sector manager Perfecte aanvulling
Hernieuwbare energie
Tertiaire en industriële sites Technische oplossingen
Technische oplossingen inzake elektromechanica
Industrieel ingenieur