8 openstaande vacatures voor ingenieurs Electromechanisch bij ENGIE

De groep ENGIE is een onontbeerlijke speler van de energietransitie, in Europa en in de opkomende industrielanden. Op zoek naar werk dat echt bij je past, in een bedrijf in volle groei? ENGIE biedt vast en zeker de functie die perfect aansluit op wat je zoekt! Wacht niet langer om jouw sollicitatiedossier in te dienen: wij houden er ons zo snel mogelijk en in alle vertrouwelijkheid mee bezig.

Sector Manager Multiwerven - regio Antwerpen

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Je bouwt een perfecte verstandhouding op met jouw klant en biedt advies bij technische problemen.

Meer info

Project Manager

België Industry (ZZFIND)

Project Manager in Vlaanderen, Brussel en Wallonie. Om te werken aan projecten op tertiair en industrieel vlak. Jouw challenges: Je bent industrieel ingenieur en het beheer en uitvoeren van een project (van het lastenboek tot de definitieve oplevering) hebben geen geheimen meer voor jou.

Meer info

Sector Manager

België HVAC (ZZFHVAC)

Jouw challenges: Als Sector Manager behoren het financiële, technische en menselijke beheer tot je dagdagelijkse taken. Een van de sleutelrollen van de Sector Manager is ook het actief op zoek gaan naar verbeteringen en innovaties van deze installaties binnen het kader van de energietransitie.

Meer info

Estimating Engineer

Aartselaar Energyefficient (ZZFENE)

Voor onze vestiging in Aartselaar zijn wij op zoek naar een Estimating Engineer. Je calculeert de elektrische installatie op basis van een uitgewerkt bestek, een plaatsbezoek of van een eigen ontwerp/studie met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Je controleert de begroting op volledigheid en juistheid en ziet erop toe dat inschrijfstukken of offertes compleet zijn en op tijd worden ingediend.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Technische Facility Manager (Hard en Soft Services) - regio Antwerpen en de Kempen

Antwerpen Energyefficient (ZZFENE)

Dan ben jij misschien de nieuwe Facility Manager bij ENGIE Cofely. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal beheer (facilitair, organisatorisch, commercieel en financieel) van de gebouwen & installaties van onze klanten en werkt daarvoor samen met onze technici, ingenieurs en leveranciers.

Meer info

Project Engineer

België Energyefficient (ZZFENE)

Project Engineer in Vlaanderen, Brussel en Wallonie. Om te werken op tertiaire en industriële sites. Jouw challenges: Als Project Engineer bestaan je taken uit het vinden van technische oplossingen inzake elektromechanica, elektriciteit en automatisering.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Sector Manager - Regio Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant HVAC (ZZFHVAC)

Bekijk dan zeker deze opportuniteit: Sector Manager – Regio Vlaams-Brabant. Je staat in voor de uitvoering van de dienstverlening en bent verantwoordelijk voor het optimaal beheer van de technische installaties bij de klant.

Meer info

Project Engineer Hardware

Geel Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een Hardware engineer. Als hardware engineer ben je verantwoordelijk voor het elektrisch en hardware ontwerp van de installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electromechanisch
Project engineer
Technische problemen Perfecte verstandhouding
Advies bij technische problemen
Sector manager Technische installaties
Regio vlaams
Industrieel ingenieur