8 openstaande vacatures voor ingenieurs Electromechanisch bij ENGIE

In het proces van de energietransitie neemt ENGIE het voortouw door middel van haar moderne en ecologische ideëen. Heb je een diploma van ingenieur en ben je gepassioneerd door een baan met veel verantwoordelijkheid in het domein van de electromechanisch ? De firma ENGIE biedt ongetwijfeld de job die beantwoordt aan de eisen die je hebt omtrent je job ! Voor elke kandidaatstelling, vraag meer info aan onze medewerkers die instaan voor de aanwervingen.

Werkvoorbereider (on site)

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Wij zoeken een Werkvoorbereider (on site). Je behartigt de order intake, stelt de planning op, en behoudt het overzicht van het orderboek. Je zorgt voor de technische voorbereiding van de binnenkomende opdrachten.

Meer info

Project Manager

België Industry (ZZFIND)

Project Manager in Vlaanderen, Brussel en Wallonie. Om te werken aan projecten op tertiair en industrieel vlak. Jouw challenges: Je bent industrieel ingenieur en het beheer en uitvoeren van een project (van het lastenboek tot de definitieve oplevering) hebben geen geheimen meer voor jou.

Meer info

Sector Manager

België HVAC (ZZFHVAC)

Jouw challenges: Als Sector Manager behoren het financiële, technische en menselijke beheer tot je dagdagelijkse taken. Een van de sleutelrollen van de Sector Manager is ook het actief op zoek gaan naar verbeteringen en innovaties van deze installaties binnen het kader van de energietransitie.

Meer info

Sales Engineer - Hainaut, Brabant - Wallon et Bruxelles

Brussels Energyefficient (ZZFENE)

Als Sales Engineer sta je proactief in voor de prospectie, acquisitie en opvolging van klanten in jouw regio die interesse hebben in lange termijn onderhoudscontracten (hard services) en energie efficiëntie oplossingen. Samen met het team van Strategie, werk je een prospectieplan uit en ondersteun je hen bij de ontwikkeling van nieuwe producten alsook de evolutie van hard services/energie efficiëntie services op basis van een grondige marktverkenning. Op basis van dit prospectieplan, contacteer je potentiële klanten, licht je hen de hard services/energie efficiëntie diensten toe en wek je hun interesse op.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Commissioning Manager Substation Windfarms

Hoboken Offshorewind (ZZFOFF)

ENGIE Fabricom is een voorname speler in de groeiende Europese sector van de offshore windparken. Aangezien we constant op zoek zijn naar innovatieve oplossingen, hebben we het multidisciplinaire concept van het Offshore High-Voltage Substation (OHVS) of offshore hoogspanningsstation ontwikkeld om de export te kunnen optimaliseren van de stroom die door een windpark wordt opgewekt. Elektromechanische oplossingen voor het opwekken van windenergie behoren tot de strategische kerncompetenties van ENGIE Fabricom.

Meer info

Project Engineer

België Energyefficient (ZZFENE)

Project Engineer in Vlaanderen, Brussel en Wallonie. Om te werken op tertiaire en industriële sites. Jouw challenges: Als Project Engineer bestaan je taken uit het vinden van technische oplossingen inzake elektromechanica, elektriciteit en automatisering.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Sector Manager - Regio Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant HVAC (ZZFHVAC)

Bekijk dan zeker deze opportuniteit: Sector Manager – Regio Vlaams-Brabant. Je staat in voor de uitvoering van de dienstverlening en bent verantwoordelijk voor het optimaal beheer van de technische installaties bij de klant.

Meer info

Hardware Engineer

Geel Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een Hardware engineer. Als hardware engineer ben je verantwoordelijk voor het elektrisch en hardware ontwerp van de installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electromechanisch
Project engineer
Sector manager Hard services
Energie efficiëntie
Engie fabricom Technische installaties
Optimaal beheer
Regio vlaams