2 openstaande vacatures voor ingenieurs Electromechanisch in Antwerpen bij ENGIE

De activiteiten van de maatschappij ENGIE ontvouwen zich in 3 domeinen: elektriciteit, productie en distributie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Wil je werk vinden dat echt bij je past, bij voorkeur bij een betrouwbare bloeiende werkgever? Niet minder dan 2 functies als ingenieur zijn in te vullen in onze teams, voornamelijk beschikbaar in onze bureaus in Antwerpen. Aarzel niet om onmiddellijk jouw kandidaatstelling: we zullen deze met spoed en discretie behandelen.

Onderhoudsmanager Meet- en regeltechnieken

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie!. Als Onderhoudsmanager geef je leiding aan een team van ongeveer 12 meet- en regeltechniekers, en je bent verantwoordelijk voor een veilige, milieuvriendelijke, betrouwbare en kostenbewuste uitvoering van het onderhoud op vlak van Instrumentatie & Controlebesturingen. Je beheert budgetten en kosten en je implementeert het beleid van de entiteit tot op de werkvloer.

Meer info

Technische Facility Manager (Hard en Soft Services) - regio Antwerpen en de Kempen

Antwerpen Energyefficient (ZZFENE)

Dan ben jij misschien de nieuwe Facility Manager bij ENGIE Cofely. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal beheer (facilitair, organisatorisch, commercieel en financieel) van de gebouwen & installaties van onze klanten en werkt daarvoor samen met onze technici, ingenieurs en leveranciers.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electromechanisch
Optimaal beheer
Nieuwe facility Gebouwen & installaties
Facility manager
Engie cofely Perfecte aanvulling
Kostenbewuste uitvoering
Hernieuwbare energie