3 openstaande vacatures voor ingenieurs Electromechanisch in België bij ENGIE

De groep ENGIE is een van de grootste distributeurs van energie en handelt grotendeels in Europa en in de recent geïndustrialiseerde landen. Ben je op zoek naar een baan als ingenieur in de interessante energiewereld? Onder de 3 openstaande functies als ingenieur hebben wij gegarandeerd de post die je zoekt. Zend snel jouw cv: deze wordt zo snel als mogelijk behandeld.

Project Manager

België Industry (ZZFIND)

Project Manager in Vlaanderen, Brussel en Wallonie. Om te werken aan projecten op tertiair en industrieel vlak. Jouw challenges: Je bent industrieel ingenieur en het beheer en uitvoeren van een project (van het lastenboek tot de definitieve oplevering) hebben geen geheimen meer voor jou.

Meer info

Sector Manager

België HVAC (ZZFHVAC)

Jouw challenges: Als Sector Manager behoren het financiële, technische en menselijke beheer tot je dagdagelijkse taken. Een van de sleutelrollen van de Sector Manager is ook het actief op zoek gaan naar verbeteringen en innovaties van deze installaties binnen het kader van de energietransitie.

Meer info

Project Engineer

België Energyefficient (ZZFENE)

Project Engineer in Vlaanderen, Brussel en Wallonie. Om te werken op tertiaire en industriële sites. Jouw challenges: Als Project Engineer bestaan je taken uit het vinden van technische oplossingen inzake elektromechanica, elektriciteit en automatisering.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Electromechanisch
Project engineer
Sector manager Tertiaire en industriële sites
Technische oplossingen
Technische oplossingen inzake elektromechanica Industrieel ingenieur
Definitieve oplevering
Project manager