8 openstaande vacatures voor ingenieurs HVAC - Koeltechnieken - Sanitair bij ENGIE

ENGIE is dé distributeur van energie bij uitstek, in Europa en in de recent geïndustrialiseerde landen. Zoek je en ook een kwaliteitsvolle job ? Onder de 8 jobaanbiedingen voor ingenieur bestaat er geen twijfel over dat wij de baan hebben die je professionele verlangens kan inwilligen. Wens je deel uit te maken van onze onderneming ? Aarzel niet om snel je cv en motivatiebrief te bezorgen aan onze medewerkers die instaan voor de aanwervingen !

Tender Engineer

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Tender Engineer bij ENGIE Axima ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes overeenkomstig de bestekvoorwaarden en de eisen van de klant. Je maakt een zo correct mogelijke kostprijs op, op basis van de geldende calculatienormen en in functie van de gegevens die je tot je beschikking hebt. Je rapporteert direct aan de Tender Manager en bespreekt je voorgestelde oplossingen en calculatie met hem.

Meer info

Maintenance Manager - Havengebied Antwerpen

Antwerpen Energyefficient (ZZFENE)

Dan is de functie van Maintenance Manager Havengebied Antwerpen misschien de geknipte opportuniteit voor jou.

Meer info

Technical Manager HVAC Vlaams-Brabant

België HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely zoekt een Technical Manager HVAC Vlaams-Brabant. Het aansturen van een technisch team, contractbeheer alsook jouw klant technisch adviseren behoren tot jouw takenpakket als Technical Manager HVAC. Je geeft leiding aan een technisch team (10-tal personen) en bent betrokken bij de aanwerving van nieuwe medewerkers.

Meer info

Tekenaar

Jabbeke HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Axima is voor Vandewalle op zoek naar een Tekenaar-Werkvoorbereider te Jabbeke (centrale verwarming en sanitaire installaties). Indien het een eigen studie betreft, wordt zelf het ontwerp gedaan. Complexe situaties worden op voorhand uitgetekend om de haalbaarheid qua montage op de werf te controleren.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Piping Designer

Antwerp HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij op zoek naar een functie als Piping Designer in Antwerpen?. Solliciteer snel en ontdek de wereld van Refrigeration bij ENGIE Axima. Je bent verantwoordelijk voor zowel de uitvoering als het design van een project.

Meer info

Project Manager Oost- en West-Vlaanderen

Antwerp - Thermoco HVAC (ZZFHVAC)

Solliciteer snel en ontdek de wereld van HVAC bij ENGIE Axima – Thermoco. Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Project Engineer Installation

Antwerp - Thermoco HVAC (ZZFHVAC)

Dan is de functie van Project Engineer bij ENGIE Axima - Thermoco iets voor jou. Ter versterking van het team Installation in Antwerpen is ENGIE Axima op zoek naar een Project Engineer Installation.

Meer info

Project Engineer HVAC

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

Voor een werf van een van onze belangrijkste klanten zijn we op zoek naar een Project Engineer die zal meewerken aan talrijke HVAC-projecten. Je staat in voor het financiële beheer van jouw projecten. Je bent het contactpunt van onze klant voor alle projecten waarvoor je de opvolging verzekert.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur HVAC - Koeltechnieken - Sanitair
Project engineer
Functie van maintenance Maintenance manager
Technisch team
Technical manager – thermoco
Wereld van hvac
Nieuwe collega