13 openstaande vacatures voor ingenieurs HVAC - Koeltechnieken - Sanitair bij ENGIE

De groep ENGIE ontwikkelt haar projecten rond: productie en distributie van elektriciteit, winning en distributie van gas en energieprestaties. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een bedrijf in volle ontwikkeling en eveneens een waardevolle betrekking? De groep ENGIE biedt ongetwijfeld de job die overeenstemt met wat je zoekt! We verzoeken je om onze 13 werkaanbiedingen als ingenieur te raadplegen op onze site.

Designer HVAC Buildings - Aartselaar

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info

Tender Engineer

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Tender Engineer bij ENGIE Axima ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes overeenkomstig de bestekvoorwaarden en de eisen van de klant. Je maakt een zo correct mogelijke kostprijs op, op basis van de geldende calculatienormen en in functie van de gegevens die je tot je beschikking hebt. Je rapporteert direct aan de Tender Manager en bespreekt je voorgestelde oplossingen en calculatie met hem.

Meer info

Sector Manager - Haven Antwerpen

Antwerpen Energyefficient (ZZFENE)

"Een veelzijdige functie met beheer van HVAC installaties & Facility Management" Ben jij de persoon om onze projecten in de petrochemische sector in goede banen te leiden?. Voor onze afdeling Operations – Integrated Facility Management zijn we op zoek naar een nieuwe collega Sector Manager. We zorgen voor slimme en milieuvriendelijke gebouwen en voor de veiligheid en het comfort van de mensen die erin werken.

Meer info

Work Preparator

Antwerp - Thermoco HVAC (ZZFHVAC)

Dan is de functie van Work Preparator bij ENGIE Axima - Thermoco iets voor jou. Dan help je hen graag verder ook volg je de werven technisch op en rapporteer je aan je verantwoordelijke.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Technical Manager HVAC Vlaams-Brabant

België HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely zoekt een Technical Manager HVAC Vlaams-Brabant. Het aansturen van een technisch team, contractbeheer alsook jouw klant technisch adviseren behoren tot jouw takenpakket als Technical Manager HVAC. Je geeft leiding aan een technisch team (10-tal personen) en bent betrokken bij de aanwerving van nieuwe medewerkers.

Meer info

Tekenaar

Jabbeke HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Axima is voor Vandewalle op zoek naar een Tekenaar-Werkvoorbereider te Jabbeke (centrale verwarming en sanitaire installaties). Indien het een eigen studie betreft, wordt zelf het ontwerp gedaan. Complexe situaties worden op voorhand uitgetekend om de haalbaarheid qua montage op de werf te controleren.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Calculator HVAC - Lummen

Lummen - Thermoco HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij op zoek naar een functie als Calculator HVAC in Lummen?. Solliciteer snel en ontdek de wereld van HVAC, Sanitair en Koeling bij Thermoco - ENGIE Axima. Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info

Designer Industrial HVAC Installations - Aartselaar

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur HVAC - Koeltechnieken - Sanitair
Project engineer
Nieuwe collega – thermoco
Hvac bij engie
Technisch team Technical manager
Wereld van hvac
Wereld van fire