11 openstaande vacatures voor ingenieurs HVAC - Koeltechnieken - Sanitair bij ENGIE

De drie voornaamste activiteitssectoren van ENGIE zijn: elektriciteit, winning en distributie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Wens je een baan in te vullen van ingenieur in de boeiende energiesector? Ons bedrijf ENGIE kan onophoudelijk nieuwe energieke personen gebruiken die positief zijn. Wens je aan te sluiten bij ons bedrijf? Aarzel niet om je kandidatuur te bezorgen aan de verantwoordelijke van de aanwervingen!

Tender Engineer

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Tender Engineer bij ENGIE Axima ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes overeenkomstig de bestekvoorwaarden en de eisen van de klant. Je maakt een zo correct mogelijke kostprijs op, op basis van de geldende calculatienormen en in functie van de gegevens die je tot je beschikking hebt. Je rapporteert direct aan de Tender Manager en bespreekt je voorgestelde oplossingen en calculatie met hem.

Meer info

Project Manager Service - Cooling

Antwerp HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal in Antwerpen een: Project Manager Service - Cooling. Als Project Manager Service vorm jij de schakel tussen de klanten en de techniekers. Op de Service afdeling zal je als Project Manager de nodige ondersteuning geven aan de klanten en er voor zorgen dat de techniekers het nodige materiaal en een correcte planning hebben.

Meer info

Project Manager HVAC - Antwerpen

Antwerp - Thermoco HVAC (ZZFHVAC)

Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info

Calculator HVAC - Lummen

Lummen - Thermoco HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij op zoek naar een functie als Calculator HVAC in Lummen?. Solliciteer snel en ontdek de wereld van HVAC, Sanitair en Koeling bij Thermoco - ENGIE Axima. Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Department Manager Large Projects: HVAC & Electricity

Nivelles HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor onze vestiging te Nijvel een Department Manager Large Projects. De Department Manager Large Projects zal werken vanuit onze zetel te Nijvel en rapporteert direct aan de Division Manager.

Meer info

Calculator Fire Protection Aartselaar

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij op zoek naar een functie als Calculator in Aartselaar?. Solliciteer snel en ontdek de wereld van Fire Protection en Sprinklers bij ENGIE Axima. Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Designer Industrial HVAC Installations - Aartselaar

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info

Project Leader Offshore Substations

Antwerpen Offshorewind (ZZFOFF)

Voor onze Offshore Division in Hoboken (Antwerpen) zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Projectleider Offshore Substations met ervaring in EPC-projecten. Als projectleider zal je samenwerken met de projectmanager voor de planning, organisatie, coördinatie, leiding en controle van alle projectgerelateerde activiteiten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de contractuele voorwaarden en aan de leveringstermijnen, budgetten en veiligheids- en kwaliteitsnormen en de daarmee verband houdende vereisten met het oog op het behalen van de business doelstellingen van de divisie. Je volgt de contractuele en technische vereisten op van het betreffende contract, in nauw overleg met de eindklant.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur HVAC - Koeltechnieken - Sanitair
Project engineer
Project manager Manager large projects
Nieuwe collega
Engie axima Wereld van fire
Sprinklers bij engie
Fire protection