2 openstaande vacatures voor ingenieurs HVAC - Koeltechnieken - Sanitair in Antwerpen bij ENGIE

De competentie van de teams en hun multidisciplinaire karakter zijn de grootste troeven van de maatschappij ENGIE. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een werkgever in volle ontwikkeling en eveneens een verrijkende betrekking? Bij ENGIE hebben we vacatures uitgeschreven voor 2 extra ingenieur die onze structuur kunnen versterken. Aarzel niet om snel jouw sollicitatie: we zullen deze zo snel als mogelijk behandelen.

Sector Manager - Haven Antwerpen

Antwerpen Energyefficient (ZZFENE)

"Een veelzijdige functie met beheer van HVAC installaties & Facility Management" Ben jij de persoon om onze projecten in de petrochemische sector in goede banen te leiden?. Voor onze afdeling Operations – Integrated Facility Management zijn we op zoek naar een nieuwe collega Sector Manager. We zorgen voor slimme en milieuvriendelijke gebouwen en voor de veiligheid en het comfort van de mensen die erin werken.

Meer info

Project Leader Offshore Substations

Antwerpen Offshorewind (ZZFOFF)

ENGIE Fabricom is een vooraanstaande speler in de groeiende offshore windenergiesector in Europa. Wij zijn constant op zoek naar innovatieve oplossingen en ontwikkelden een multidisciplinair concept van Offshore High-Voltage Substation (OHVS) om de export van windenergie uit de parken te optimaliseren. De Offshore Divisie Elektromechanische oplossingen om windenergie op te wekken behoren tot onze belangrijkste strategische competenties.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur HVAC - Koeltechnieken - Sanitair
Windenergiesector in europa
Vooraanstaande speler Strategische competenties
Offshore windenergiesector
Multidisciplinair concept Multidisciplinair concept van offshore
Innovatieve oplossingen
Export van windenergie