3 openstaande vacatures voor ingenieurs Mechanica bij ENGIE

De maatschappij ENGIE is een onmisbare leider op het vlak van energiediensten, op de Europese markt maar eveneens in de andere delen van de wereld. Zou de baan van ingenieur in de mechanica een job zijn waarin je graag zou willen beginnen? Bij ENGIE zijn de rekruteerders op zoek naar 3 extra ingenieur. Om meer te weten te komen over onze jobaanbiedingen, informeer bij onze personeelsdienst.

Mechanical Support Manager

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie!. JOUW UITDAGING: Jouw kerntaken als Mechanical Support manager zijn het assisteren van de Maintenance Manager van de dienst Mechanisch Onderhoud en het mee instaan voor de organisatie van een veilige, milieuvriendelijke en betrouwbare uitvoering van de mechanische onderhoudsactiviteiten. Een typische werkdag van een Mechanical Support Manager ziet er volgt uit: Je organiseert dagdagelijks onderhoudswerken en je zorgt ook voor de voorbereiding, uitvoering en nazorg van predictief en periodiek onderhoud van onze installaties.

Meer info

Werkvoorbereider Mechanisch

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Solliciteer dan snel en kom het Maintenance-team van Kerncentrale Doel versterken als Mechanisch Werkvoorbereider!. Wat ga je doen als Mechanisch Werkvoorbereider bij ENGIE?.

Meer info

Werkvoorbereider Piping & Mechanical

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Mechanica
Team van kerncentrale
Mechanisch werkvoorbereider!. Kerncentrale doel
Mechanical support
Waaier van disciplines Verbetering van energieprestaties
Sectoren infrastructuur
Olie & gas