4 openstaande vacatures voor ingenieurs Mechanica bij ENGIE

Als grote energiegroep ontwerpt ENGIE onberispelijk revolutionaire oplossingen om het beste antwoord te bieden op de noden van de gebruikers en doeltreffend de toekomstige energie-uitdagingen aan te gaan. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een betrouwbaar bedrijf in volle ontwikkeling en een functie met toegevoegde waarde? De maatschappij ENGIE is de groep die overeenstemt met je professionele verwachtingen! Als je zin hebt om deel te nemen aan ons revolutionair project rond energietransitie, geef dan zo snel mogelijk je sollicitatiedossier (curriculum vitae en motivatiebrief) aan de verantwoordelijke van de aanwervingen!

Werkvoorbereiders mechanisch

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

De kerncentrale van Doel is op zoek naar een mechanisch werkvoorbereider om het team van Maintenance te versterken. Het voorbereiden van de diverse onderhoudsactiviteiten binnen het vakgebied: Preventief onderhoud. Je volgt de uitvoering op en ziet erop toe dat alles correct verloopt.

Meer info

Werkvoorbereider Piping & Mechanical

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Technieker gas -en stoomturbines

Brussels Electricityproduction (ZZFELE)

De Business Unit Generation beheert, onderhoudt en doet de uitbating van grootschalige aardgas-, biomassa- en WKK-eenheden van ENGIE in Europa. Immers, wij streven ernaar om een perfecte aanvulling te zijn op hernieuwbare energie en dit door het inzetten van flexibele, performante en CO2-lage installaties. De European Maintenance Services, onderdeel van Business Unit Generation, staat in voor het onderhoud van turbines, alternatoren, hoogspanningsinstallatie en ketels van elektriciteitscentrales binnen Europa.

Meer info

Werkvoorbereider in de meet- en regeltechnieken

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

De kerncentrale van Doel is op zoek naar een werkvoorbereider in de meet -en regeltechnieken om het team van Maintenance te versterken. Het voorbereiden van de diverse onderhoudsactiviteiten binnen het vakgebied: Preventief onderhoud. Je volgt de uitvoering op en ziet erop toe dat alles correct verloopt.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Mechanica
Mechanisch werkvoorbereider
Business unit Meet -en
Team van maintenance
Diverse onderhoudsactiviteiten Waaier van disciplines
Verbetering van energieprestaties
Sectoren infrastructuur