5 openstaande vacatures voor ingenieurs Mechanica bij ENGIE

De maatschappij ENGIE beschikt over drie belangrijke werkpijlers : productie en distributie van elektriciteit, winning en distributie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Op zoek naar werk dat helemaal aansluit bij jouw professionele behoeften, bij voorkeur bij een werkgever in volle groei ? Er zijn 5 plaatsen voor ingenieur vacant binnen ENGIE. Aarzel niet om snel jouw cv en motivatiebrief te zenden : wij houden er ons zo spoedig mogelijk mee bezig.

Werkvoorbereiders mechanisch

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

De kerncentrale van Doel is op zoek naar een mechanisch werkvoorbereider om het team van Maintenance te versterken. Het voorbereiden van de diverse onderhoudsactiviteiten binnen het vakgebied: Preventief onderhoud. Je volgt de uitvoering op en ziet erop toe dat alles correct verloopt.

Meer info

Werkvoorbereider Piping & Mechanical

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Werkvoorbereider Rotating Equipment (mechanisch)

Antwerp Maintenance

Het departement Maintenance & Services Lillo (Antwerpen) is op zoek naar een Werkvoorbereider rotating equipment (mechanisch). Wij zijn verantwoordelijk voor talrijke onderhoudswerken en interventies in een breed segment van technieken, actief in de BeNeLux. In de functie van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken.

Meer info

Technieker gas -en stoomturbines

Brussels Electricityproduction (ZZFELE)

De Business Unit Generation beheert, onderhoudt en doet de uitbating van grootschalige aardgas-, biomassa- en WKK-eenheden van ENGIE in Europa. Immers, wij streven ernaar om een perfecte aanvulling te zijn op hernieuwbare energie en dit door het inzetten van flexibele, performante en CO2-lage installaties. De European Maintenance Services, onderdeel van Business Unit Generation, staat in voor het onderhoud van turbines, alternatoren, hoogspanningsinstallatie en ketels van elektriciteitscentrales binnen Europa.

Meer info
Locatie van de vacatures ingenieurs

Werkvoorbereider in de meet- en regeltechnieken

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

De kerncentrale van Doel is op zoek naar een werkvoorbereider in de meet -en regeltechnieken om het team van Maintenance te versterken. Het voorbereiden van de diverse onderhoudsactiviteiten binnen het vakgebied: Preventief onderhoud. Je volgt de uitvoering op en ziet erop toe dat alles correct verloopt.

Meer info
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur Mechanica
Mechanisch werkvoorbereider
Business unit Meet -en
Team van maintenance
Diverse onderhoudsactiviteiten Technische en administratieve voorbereiding
Segment van technieken
Functie van werkvoorbereider