2 openstaande vacatures voor ingenieurs process engineer bij ENGIE

Als internationaal bekende speler in de energiesector ontwikkelt ENGIE onberispelijk revolutionaire technologie├źn om tegemoet te komen aan de behoeften van de markt en doeltreffend de mondiale energie-uitdagingen van morgen aan te pakken. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een sterk bedrijf in volle ontwikkeling en een functie met toegevoegde waarde? Met de 2 openstaande jobs als ingenieur hebben wij ongetwijfeld de betrekking die perfect is voor jou. Aarzel niet langer om te solliciteren: jouw cv en motivatiebrief zullen met effici├źntie en discretie verwerkt worden.

Senior Design Engineer

Brussels Electricityproduction (ZZFELE)

Jouw missie Je bent in dit verband opgeroepen tot voorzitter van de Fleet Commissie Corporate je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de design reviews die gehouden worden in het kader van projecten

Meer info

Lead Project Engineer Automation

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Process Solutions is binnen ENGIE Fabricom het toonaangevende departement voor industriële automatisering. Gezien onze groei zijn wij dringend op zoek naar een automation engineer om ons consultancy team binnen deze afdeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten bij één van onze klanten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van automatiseringsprojecten van ontwerp tot oplevering.

Meer info

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur process engineer
Design reviews
Fleet commissie Projecten bij één
Ontwerp tot oplevering
Industriële automatisering Departement voor industriële automatisering
Coördineren van automatiseringsprojecten
Consultancy team