2 openstaande vacatures voor ingenieurs technieker gas en stoomturbines bij ENGIE

De activiteiten van ENGIE spitsen zich toe op drie belangrijke vakken: elektriciteit, winning en distributie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Ben je gediplomeerd ingenieur en lijkt een functie in de technieker gas en stoomturbines jou een gunstige carrièrekans? De aanwervingsbureaus van ENGIE willen graag 2 extra ingenieur vinden. Solliciteer nu meteen: wij houden ons zo snel mogelijk bezig met jouw cv.

Werkvoorbereider Piping & Mechanical

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Technieker gas- en stoomturbines

Brussels Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie! Eveneens ben je bereid om tot 30% van de werktijd in het buitenland door te brengen. Je komt terecht bij EMS (European Maintenance Services, onderdeel van ENGIE Generation Europe) die instaat voor het gespecialiseerd onderhoud van o.a. turbines, alternatoren, hoogspanningsinstallaties en ketels van energiecentrales.

Meer info

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector

Vacatures voor ingenieurs bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures ingenieurs
Aantal vacatures ingenieurs per sector
Functies en competenties van de ingenieur technieker gas en stoomturbines
Perfecte aanvulling
Onderdeel van engie Ketels van energiecentrales
Hernieuwbare energie
Bedrijfseenheid van engie European maintenance
Engie generation
Waaier van disciplines