We zijn op zoek naar een groot aantal Project Manager. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Ben je een gedreven Project Manager met een goede teamgeest? ENGIE biedt jou als projectleider verschillende vacatures. Heb je goede relationele kwaliteiten? Ben je geïnteresseerd in het vinden van een baan in een innoverende sector en een dynamische werkomgeving en bereid om bij te dragen tot een UPtimal project dat van ons land een kampioen van intelligente energie wil maken? Bekijk onze verschillende vacatures en vind een baan die past bij je capaciteiten en verwachtingen!

Bekijk alle vacatures

24 vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Meest recente vacatures voor project manager

Assistant Project Manager Security

Antwerpen Security (ZZFSEC)

Het departement Security ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole, …) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC, …) geïntegreerd zijn. binnen het projectteam ondersteun jijde project managers contacten en onderhandelingen met de klanten (overheden) tijdens de projectuitvoering

Meer info

Senior Project Manager - Fire Protection

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Solliciteer snel en ontdek de wereld van Fire Protection en Sprinklers bij ENGIE Solutions. In het verleden mochten wij volgende projecten met succes afwerken: Pfizer, TUI Airlines, UZ Leuven, het MAS, etc. Projecten waar wij aan werken?

Meer info

Project Manager Security

Antwerpen Security (ZZFSEC)

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij project manager

Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Alle vacatures voor project manager