We zijn op zoek naar een groot aantal Project Manager. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Ben je een gedreven Project Manager met een goede teamgeest? ENGIE biedt jou als projectleider verschillende vacatures. Heb je goede relationele kwaliteiten? Ben je geïnteresseerd in het vinden van een baan in een innoverende sector en een dynamische werkomgeving en bereid om bij te dragen tot een UPtimal project dat van ons land een kampioen van intelligente energie wil maken? Bekijk onze verschillende vacatures en vind een baan die past bij je capaciteiten en verwachtingen!

Bekijk alle vacatures

22 vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Meest recente vacatures voor project manager

Assistant Project Manager Security

Antwerpen Security (ZZFSEC)

Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatieknooppunten (POP) enz. als assistant project manager ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van projecten: de calculatie en offerteopmaak

Meer info

Project Manager Security

Antwerpen Security (ZZFSEC)

Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatieknooppunten (POP) enz. als project manager ben je verantwoordelijk voor het opstarten en begeleiden van de toegewezen projecten: Wat houdt deze job precies in?

Meer info

Senior Project Manager - Fire Protection

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Solliciteer snel en ontdek de wereld van Fire Protection en Sprinklers bij ENGIE Solutions. je zorgt dat het project tot een goed einde wordt gebracht en bouwt zo een lange termijn relatie op met de klant Hoe gaan we dit realiseren?

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij project manager

Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Alle vacatures voor project manager