We zijn op zoek naar een groot aantal Project Manager. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Ben je een gedreven projectmanager met een goede teamgeest? ENGIE biedt jou als projectleider veel vacatures op vele gebieden. Heb je een uitstekende teamgeest en goede relationele kwaliteiten? Ben je geïnteresseerd in het vinden van een baan in een innoverende sector en een dynamische werkomgeving en bereid om bij te dragen tot een UPtimal project dat van ons land een kampioen van intelligente energie wil maken? Bekijk onze verschillende vacatures en vind een baan die past bij je capaciteiten en verwachtingen!

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor project manager

Project Manager Water North

Oostende - Fabricom Water (ZZFWAT)

Voor Water North, onderdeel van onze divisie Infra zijn we op zoek naar een Project Manager Water North. Het departement Water North Sectie Marine Technics legt zich toe op de elektrische en elektronische installaties in de havengebieden en op zee. De sectie profileert zich als specialist op het gebied van VTS, offshore automatisatie, hydrometeo- en havensignalisatie systemen en maritiem gerelateerde onderhoud overeenkomsten.

Meer info

Project Manager

Genk Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Assistent Project Manager

Houthalen Centrum Zuid 3020 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Distribution North gevestigd in Houthalen zijn we op zoek naar een Assistent Project Manager. Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden.

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij project manager

Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Alle vacatures voor project manager