We zijn op zoek naar een groot aantal Project Manager. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Ben je een gedreven projectmanager met een goede teamgeest? ENGIE biedt jou als projectleider veel vacatures op vele gebieden. Heb je een uitstekende teamgeest en goede relationele kwaliteiten? Ben je geïnteresseerd in het vinden van een baan in een innoverende sector en een dynamische werkomgeving en bereid om bij te dragen tot een UPtimal project dat van ons land een kampioen van intelligente energie wil maken? Bekijk onze verschillende vacatures en vind een baan die past bij je capaciteiten en verwachtingen!

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor project manager

Project Manager Senior - burgerlijke bouwkunde en verwarmingnetwerken

Fleurus - Fabricom Electricityproduction (ZZFELE)

De afdeling 'Connections' is actief op zoek naar een nieuwe Project Manager voor de vakgebieden burgerlijke bouwkunde in het algemeen en verwarmingsnetwerken in het bijzonder. In het kader van de infrastructuurwerken die voornamelijk onder de regels voor overheidsopdrachten vallen, ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de opvolging van alle activiteiten die verband houden met deze twee vakgebieden. Naast de technische en commerciële kant moet je over een goede dosis charisma beschikken en interesse hebben in opleiding in personeelsbegeleiding.

Meer info

Department Manager Energy Efficiency en Competences - Evere

Evere Energyefficient (ZZFENE)

Het departement Energy Efficiency & Competences werft een Department Manager Energy Efficiency & Competences aan. Energy Efficiency & Competences is een departement binnen de divisie Energy Transition & Integrated Solution dat de nieuwe strategie "Zero carbon as a service" van de ENGIE Groep volledig uitdraagt. Deze afdeling zal onder meer de volgende oplossingen aanbieden: Ondersteuning op het gebied van Energy Consultancy.

Meer info

Project Manager Automation

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Voor onze vestiging in Aartselaar zijn we voor de INFRA Automation afdeling op zoek naar een Project Manager Automation. Als Project Manager heb je de eindverantwoordelijkheid over jouw projecten. Je zorgt niet alleen voor de goede opvolging en uitvoering ervan, maar beheert eveneens alle budgettaire- en teamverantwoordelijkheden.

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij project manager

Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Alle vacatures voor project manager