We zijn op zoek naar een groot aantal Project Manager. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Ben je een gedreven projectmanager met een goede teamgeest? ENGIE biedt jou als projectleider veel vacatures op vele gebieden. Heb je een uitstekende teamgeest en goede relationele kwaliteiten? Ben je geïnteresseerd in het vinden van een baan in een innoverende sector en een dynamische werkomgeving en bereid om bij te dragen tot een UPtimal project dat van ons land een kampioen van intelligente energie wil maken? Bekijk onze verschillende vacatures en vind een baan die past bij je capaciteiten en verwachtingen!

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor project manager

Project Manager Industrial HVAC - Aartselaar

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info

Project Manager C - Buildings

Aartselaar Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE is op zoek naar een Project Manager voor de Divisie Buildings, gevestigd in Aartselaar. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor een eigen business unit, met volgende taken: Het eindresultaat en de organisatie van de business unit: planning, werfbezetting en middelen. Aansturen en motiveren van je team van project engineers, assistent project managers, werfleiders en arbeiders.

Meer info

Project Manager Electricité

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely is voor de site van een Europese instelling op zoek naar een projectmanager elektriciteit. In deze functie leid en coach je het projectteam elektriciteit. Je bent verantwoordelijk voor de studie, de kostenberekening en de uitvoering van hoogspannings- en laagspanningselektriciteitsprojecten en voor alle technieken aangedreven door elektriciteit.

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij project manager

Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Alle vacatures voor project manager